مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای اجرای این طرح بزرگ آبرسانی تاکنون ۹۷ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و اعتبار امسال هم۵۰ میلیارد ریال است که از این میزان ۲۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
غلامحسین ساقی افزود: امید است با تخصیص به موقع اعتبارات در سال جاری دیون ایجاد شده در بحث خرید لوله، اتصالات، پیمانکار، حفاری چاه و برق رسانی انجام شود و دیون پیمانکاران را هم پرداخت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در فازهای بعدی برای سال های آینده بتوانیم مخزن یکهزار مترمکعبی ایجاد کنیم.
مدیر امور آب و فاضلاب شیروان نیز گفت: با راه اندازی این طرح آبرسانی مشکل سه دهه کم آبی و حتی بی آبی روستای حسین آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان بر طرف شد که چهار هزار و ۵۰۰ نفر از مردم این روستا از آب شرب بهره مند شدند.
شهرام رمضانی اظهار داشت: عملیات کلنگ زنی اجرای این طرح ابتدای خرداد ماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد که در کمتر از ۲ ماه ۷.۵ کیلومتر شبکه انتقال برای آن انجام و ۸۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان و استان برای این طرح هزینه شد.
وی با بیان اینکه محل تامین آب این روستا از چاه شماره ۱۸ شیروان واقع در منطقه شیرکوه است خاطرنشان کرد: حسین آباد دارای چشمه است اما از چاه هم ۶ لیتر بر ثانیه استفاده می کند.
رمضانی اضافه کرد: تامین آب پایدار از چاه های منطقه شیرکوه پروژه ای طولانی به نظر می رسید اما با تزریق اعتبارات و سرعت عملیات طرح این کار به پایان رسید.
شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در شرق خراسان شمالی واقع است.
نظر شما