به گزارش ایرنا، محمد شریف زارعی چهارشنبه پس از بازدید از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری غیاثالدین جمشید کاشانی افزود: اگر ارزش افزوده دانش برای سرمایهگذاران توجیه و تبیین شود، با همکاری آنان سرعت و شتاب بازگشت سرمایه طی سال نخست سرمایهگذاری رقم خواهد خورد و در سالهای دوم و سوم به سوددهی منجر میشود.
وی تصریح کرد: هدف استانداری اصفهان و فرمانداری کاشان حمایت و تسهیل در رشد شرکتهای دانشبنیان و صنعتی و نیمهصنعتی کردن این شرکتهاست.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان اظهار داشت: همه تلاشمان را برای آسان کردن اخذ تسهیلات و ارایه خدمات برای شرکتهای دانشبنیان به کار خواهیم گرفت تا راهاندازی، برای تولید و اشتغالآفرینی شتاب بگیرد.
وی ادامه داد: زمینههای مختلف تولید در شهرستان کاشان وجود دارد که باید با همکاری شرکتهای دانشبنیان نسبت به تحقق شعار امسال، تلاش جهادی صورت گیرد.
زارعی با یادآوری کویری بودن منطقه کاشان و همچنین خشکسالیهای چند ساله اخیر در این منطقه، گفت: این خطه دچار بحران آبی است، تنش آبی ادامه خواهد داشت و در تامین آب کشاورزی و حتی آب آشامیدنی در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
وی تاکید کرد: کشاورزی منطقه کاشان باید به سوی تخصصی، گیاهان کمآببر و گلخانهای برود تا با کاهش هزینهها و کنترل و مدیریت آب، بازدهی بیشتری داشته باشد.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان تصریح گرد: راه نجات اقتصاد کشور همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب بارها تاکید فرمودهاند، وابستگی نداشتن به کشورهای بیگانه و توجه نکردن به وابستگی نفت است.
رییس پارک علم و فناوری غیاثالدین جمشید کاشانی نیز در این نشست از تاسیس نخستین مرکز رشد زیست بوم کشاورزی کشور در این شهرستان خبر داد.
علیرضا فرجی افزود: در این مرکز هر فعالیت مرتبط با زیست بومی کشاورزی از جمله استانداردسازی، تکزنی، شناسایی و بازار انجام خواهد شد.
پارک علم و فناوری غیاثالدین جمشید کاشانی سال ۱۳۹۷ از سوی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان راهاندازی شد و هم اکنون ۴۰ شرکت فناور و ۲۰ واحد دانشبنیان در آن مستقر است.
نظر شما