۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84701051
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توزیع برنج و شکر ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری و رییس قرارگاه امنیت غذایی استان از آغاز توزیع یک‌هزار و ۶۵۰ تن شکر و برنج در استان برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان از روز پنجشنبه یازدهم فروردین‌ماه در سطح فروشگاههای استان خبر داد.

عطاءالله ابراهیمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای اجرای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان ۳۵۰ تن شکر برای مصرف خانوارها، ۴۰۰تن شکر برای اصناف، ۹۰۰ تن برنج تهیه و  تامین و در حال توزیع در سطح استان است.

وی از توزیع ۸۸۲ تن روغن برای مصرف خانوار در این طرح خبر داد و گفت: روزانه ۸۵ تان مرغ گرم و ۳۵ تن مرغ منجمد در سطح استان توزیع می‌شود.

ابراهیمی افزود: در این ماه ساعت کار نانوایی‌های استان از ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر و ۱۶ بعد از ظهر تا ۲۰:۳۰ شب پیش‌بینی شده است.

امسال ۴۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است 

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شده است.

سام مردانی افزود: پارسال ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شد که این میزان در سال ۹۹ بیش از ۱۴ میلیون و  ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی بود و چهار هزار تن افزایش تولید مرغ در مرغداری‌های استان بود.

وی اظهار داشت: براساس میانگین برنامه روزانه ۸۷ تن مرغ در استان کشتار و روانه بازار می‌شود و با توجه به اینکه از اواسط بهمن‌ماه سال گذشته جوجه‌ریزی برای تامین مرغ مورد نیاز ماه مبارک رمضان انجام شد، هم‌اکنون مشکل خاص در خصوص تامین مرغ وجود ندارد.

وی به افزایش قیمت مرغ اشاره کرد و گفت: هم اکنون مرغ در بازار استان به قیمت هر کیلو ۳۰۰ هزار ریال به فروش می‌رسد که ۱۰ هزار ریال از قیمت مصوب سراسری ارزانتر است.

مردانی گفت:یکی از بزرگترین مشکلات در حوزه تامین نیاز بازار مرغ مساله کشتار و حمل و توزیع مرغ است که با راه‌اندازی سامانه رهتاب با هدف توزیع عادلانه، سهولت در خرید و پوشش حداکثری فروشندگان و تنظیم الکترونیکی بازار این مشکل نیز رفع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی این سامانه مشکلات تا حد زیادی رفع شده است، گفت: این سامانه الکترونیکی در سال جدید در یک زنجیره بین سازمان جهادکشاورزی استان، تولیدکنندگان مرغ، کشتارگاه‌ها، فروشگاه‌های عرضه مرغ و نهادهای نظارتی فعالتر خواهد شد تا تخلف احتمالی به پایین‌ترین حد خود برسد.

مردانی افزود: راه‌اندازی سامانه  "جی پی اس" و نصب در خودروهای حمل مرغ برای رصد بار از درب کشتارگاه تا فروشگاه‌های مرغ  از دیگر اقدامات در سالجاری در کاهش تخلفات و قاچاق مرغ از استان به سایر استانها است .

به گزارش ایرنا، در استان ۶کشتار گاه طیور و دام، ۱۶ سردخانه ۲مداره و ۴۰ انبار سرد ویژه نگهداری محصولات کشاورزی فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha