به گزارش خبرنگار ایرنا، ابرکوه با فضای سبز و بوستان محلهای متعدد به دلیل واقع شدن در مسیر بزرگراه طریق الرضا (ع)، مسیر تردد مسافران و زائران علی بن ابن موسی الرضا (ع) و مکانی مناسب برای توقف کوتاه مدت مسافران است.
این بوستانها با آب و هوای دلپذیر و تفرجگاههای مختلف در تمام ایام سال به ویژه تابستان و تعطیلات نوروز پذیرای میهمانان و گردشگران است.
بوستان ۲۵ هکتاری فراغه، بوستان ملت شهر ابرکوه، بوستان شهدای مدافع حرم روستای اسفند آباد، مریمآباد، شهرسب ، بوستان مهتاب شهر مهردشت، بوستان بانوان شهر ابرکوه که مجهز به امکانات و وسایل بازی کودکان است به دلیل دسترسی آسان، مسافران را در روزهای پایانی تعطیلات نوروزی میزبانی می کند.
فرماندار ورئیس ستاد خدمات سفر ابرکوه با بیان حضور گسترده مسافران وگردشگران نوروزی در ابرکوه گفت : این شهرستان در این فصل از آب وهوایی خوبی برخوردار است و مسافران می توانند از بوستانها و تفرجگاه طبیعی برای روز طبیعت استفاده کنند.
محمد هادی زارع زاده روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا خاطر نشان کرد: در انتهای تعطیلات نوروزی هم ستاد خدمات سفر فعال است و درخدمت مسافران است .
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ابرکوه هم گفت: اواخر سال گذشته ۶ میلیارد ریال بودجه برای بازسازی، نگهداری و آمادهسازی بوستانهای فراغه، گلدشت فراغه و اسفند آباد برای رفاه حال مسافران نوروزی، گردشگران داخلی ، خارجی و مردم منطقه هزینه شده است.
مرتضی سعیدی در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: بوستان فراغه که در کیلومتر پنج جاده شیراز- ابرکوه - یزد وبوستان شهدای مدافع حرم اسفندآباد در بخش بهمن ،روستای اسفندآبادواقع است،که مجهز به نمازخانه ، سکوی های استراحت ، سرویسهای بهداشتی ، وسایل بازی کودکان و زمین ورزش و گونههای گیاهی اقاقیا، گلابریشم، کاج، سرو، انار، انجیر، اکالیپتوس، زیتون و زبان گنجشک است.
این مسئول ادامه داد: بوستان فراغه وشهدای مدافع حرم در همه فصول سال به ویژه در تابستان و نوروز ، تفرجگاهی مناسب و امن برای پذیرایی از میهمانان و مسافران نوروزی و همچنین اقامت و رفع خستگی زائران مشهد مقدس از استانهای مرکزی و جنوبی است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابرکوه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ابرکوه یکی از ۱۶ شهر نمونه گردشگری کشور است که در این شهرستان تاکنون ۴۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده است و از این تعداد ۱۴۵ اثر تاریخی و طبیعی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که ۱۲۹ اثر غیرمنقول و ۱۲ اثر ناملموس است.
حمید مشتاقیان افزود : به دلیل جاذبه های زیبای گردشگری ابرکوه ، ۱۶۲هکتار از بافت تاریخی این شهر درسال ۱۳۹۵ درفهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
وی چهار اثر طبیعی ، موزه های مردم شناسی خانه صولت و عبرت (خانه حسینیان) ، مسجد بیرون منزلگاه امام رضا (ع)، خانه آقازاده، خانههای قدیمی، دهکده گردشگری تیرجرد، قلعههای تاریخی ، مسجد جامع ، گنبدعالی ، سرو ۴۵۰۰ ساله و سرو ۲۲۰۰ ساله را برخی از آثار تاریخی و طبیعی شاخص این شهرستان عنوان کرد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفر ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد - شیراز قرار دارد و فاصله این شهر تا شیراز ۳۰۰ کیلومتر و تا اصفهان ۲۸۰ کیلومتر است
نظر شما