«امید محترمی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با پرداخت این میزان تسهیلات اشتغال شمار قابل توجهی کارگاه خانگی فعال و در مجموع یکهزار و۳۵۰ فرصت شغلی پایدار نیز در نقاط مختلف این استان ایجاد شد.
وی ادامه داد: تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در بخشهای پرورش دام سنگین، کاشت زعفران، صنایع دستی، پرورش مرغ بومی، تولید قارچ، کشت گیاهان دارویی، پرورش شترمرغ و بلدرچین، داربستی کردن باغات انگور، پرورش زنبور عسل، تولید ماهی، محصولات گلخانهای و صنایع تبدیلی به متقاضیان پرداخت شد.
رئیس بسیج سازندگی استان مرکزی اظهار داشت: براساس بازرسیهای انجام شده تمامی تسهیلات اشتغالزایی در جای خود هزینه شده که این امر نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان خواهد داشت.
مجترمی بیان کرد: سال گذشته ۴۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال ویژه از سوی بسیج سازندگی استان مرکزی به متقاضیان پرداخت شد که بر اساس آن، ۹۵۰ فرصت شغلی در استان ایجاد شد که امسال این مهم هم به لحاظ پرداخت تسهیلات و هم به لحاظ اشتغال رشد قابل توجهی داشته است.
وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی استان مرکزی امسال نیز پرداخت میشود، اضافه کرد: پیش از پرداخت تسهیلات آموزشهای لازم برای متقاضیان ارائه شده است.
در سال ۱۳۷۹ بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری آغاز به کار کرد و به دنبال آن هم اردوهای جهادی با اعزام دانش آموزان و دانشجویان در ایام تعطیلات به مناطق محروم با هدف محرومیتزدایی راهاندازی شد.
نظر شما