به گزارش ایرنا، در چند روز اخبر، فیلمی از درگیری تعدادی از افراد در حاشیه یکی از مناطق قرچک دست به دست میشود که برخی از فعالان مجازی آن را به نیروهای سد معبر شهرداری قرچک نسبت می دهند که این امر به واکنش برخی از مردم منجر شد و تاخیر شهرداری در پاسخگویی به این اتهام، بر شایعات دامن زد.
در این فیلم که نام قرچک، با استفاده از نرم افزارهای تهیه فیلم و کلیپ بر روی آن درج شده، عدهای با چوب به جان هم افتادهاند و پس از دقایقی از محل متواری میشوند، فیلمی که در بسیاری از شبکههای مجازی و صفحات اینستاگرامی بازنشر شد و مورد سوء استفاده برخی از شبکههای معاند نیز قرار گرفت.
روابط عمومی شهرداری قرچک با صدور اطلاعیهای، هر نوع انتساب این فیلم به عوامل شهرداری این شهر را تکذیب کرد.
در این اطلاعیه که نسخهای از آن در اختیار خبرگزاری ایرنا قرار گرفته، آمده است: فیلمی که به تازگی و به صورت تقطیع شده از درگیری ماموران سدمعبر با یک راننده نیسان در فضای مجازی منتشر شده برخلاف توضیحات پیوست آن، مربوط به درگیری یکی از افراد سابقهدار قرچک با یکی ازپرسنل شهرداری در سال ۱۳۹۶ آن هم به خاطر مسائل شخصی است.
این اطلاعیه می افزاید: محل درگیری یکی از مناطق خلوت شهر و خارج از مکان تجمع دستفروشان است و همانگونه که در فیلم مشاهده میشود، افرادی با نیت قبلی آماده در گیری با فرد خاصی هستند که این موضوع به هیچ عنوان با دستفروشی و یا موضوعات مشابه مطرح شده ارتباطی ندارد.
در این اطلاعیه آمده است: بی شک پخش این تصاویر با هدف تشویش اذهان عمومی صورت پذیرفته است ، چرا که موضوع رسیدگی قانونی به این نزاع، در همان سال ۱۳۹۶ در دستور کار مراجع قضایی قرار گرفت و احکام صادره نیز موجود است.
لازم به ذکر است در حال حاضر شهرداری قرچک در راستای تکریم و حمایت از اشتغال دستفروشان و ایجاد نظم عمومی و جلوگیری از اختلال در عبور ومرور عابرین و شهروندان، ۶ نقطه در سطح شهر قرچک را برای استقرار دستفروشان در نظر گرفته و روزبازارهای شهر پذیرای این قشر از جامعه است.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما