۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۵۱
کد خبر: 84707969
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نیویورک‌تایمز: اعضای ناتو در مورد اقدامات علیه روسیه اختلاف دارند

تهران- ایرنا- یک روزنامه آمریکایی طی گزارشی عنوان کرد که میان کشورهای عضو ناتو در مورد اقدامات بعدی علیه روسیه اختلافاتی وجود دارد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، روزنامه نیویورک تایمز طی این مطلب تصریح کرد: کشورهای عضو ناتو که با چشم انداز طولانی شدن جنگ اوکراین روبرو هستند، بر سر مدیریت مرحله بعدی این مناقشه و همچنین اقدامات در قبال روسیه اختلاف‌نظر دارند.

دو مقام غربی در این رابطه خاطر نشان کردند: کشورهای اروپای مرکزی همچون لهستان و برخی کشورهای حوزه بالتیک خواهان قطع کامل روابط با روسیه و به زانو در آوردن مسکو هستند. آنها نگرانند هر آن چیزی که روسیه به عنوان پیروزی اعلام کند، آسیب جدی برای امنیت اروپا ایجاد خواهد کرد.

اما گروه دیگری از کشورهای عضو ناتو اعتقاد دارند که روسیه را نمی توان به این راحتی تسلیم کرد و نتیجه این جنگ نامشخص خواهد بود. این مقامات غربی تصریح کردند که کشورهایی همچون فرانسه، آلمان و ترکیه خواهان حفظ تماس هاشان با رئیس جمهوری روسیه هستند.

وزرای خارجه ناتو که برای بررسی جنگ اوکراین در این هفته گردهم می آیند، بر این مسئله توافق دارند که که جنگ اوکراین با پایان فاصله دارد.

ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو اخیر در اظهارنظری گفت: مسکو دست از اهداف و طرح هایش در اوکراین برنمی دارد. شاهد تحرکات چشمگیری نیروهای روس و سازماندهی و تجهیز مجدد برای تمرکز بیشتر بر شرق اوکراین هستیم.

در ادامه این گزارش نیویورک تایمز آمده است: با توجه به حوادث شهر «بوچا» و صحنه های اجساد بر جای مانده در خیابان های این شهر، آمریکا و اتحادیه اروپا در حال آماده شدن برای اعمال تحریم های بیشتر علیه روسیه هستند اما بدون انتظار زیادی از این اینکه این تحریم ها به روند پایان جنگ اوکراین شتاب دهد.

اما در نشست مقامات ناتو، صحبت از انتقال تسلیحات و تجهیزات است نه تحریم.

در میان اعضای ناتو تعهد برای ادامه کمک به اوکراین مشاهده می شود. حدود دو سوم از اعضای ناتو پیشتر تسلیحات مرگبار برای اوکراین تامین کرده اند.

به گزارش ایرنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه/۲ اسفند ۱۴۰۰ با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانتسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

وی سه روز پس از آن نیز  در ۵ اسفند/۲۴ فوریه آغاز «عملیات نظامی ویژه» علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین همچنان ادامه دارد و امروز وارد چهل و دومین روز خود شده است.

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha