به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا یکی از مشکلات موجود در یخچالها، لانهگذاری باکتریها و میکروبها در اجزای داخلی یخچال و در نتیجه ایجاد بوی نامطبوع و فاسد شدن میوهها است. از این رو شرکتهای تولیدکننده سامانههای برودتی به دنبال ایجاد خواص آنتیباکتریال در این محصولات هستند. روشهای مختلفی برای رفع بوی نامطبوع یخچالها ارائه شده است که در آن از مواد آنتیباکتریال استفاده میشود. این شرکت ایرانی از راهکاری مبتنی بر فناوری نانو برای حل این مشکل استفاده کرده است.
با استفاده از نانومواد در بدنه داخلی یخچال میتوان خواص آنتیباکتریال با دوام بالا در بدنه یخچال ایجاد کرد. میوه، سبزی و مواد غذایی خام به دلیل وجود نانومواد در برابر خرابی و فساد مقاومت بیشتری خواهند داشت و قارچها و کپکها به دلیل وجود خواص آنتیباکتریال در این یخچالها به سرعت از بین میروند. از سوی دیگر خواص آنتیباکتریال در بدنه یخچال مانع از رشد قارچ و کپک در مواد غذایی داخل یخچال شده و با این کار دوام و ماندگاری مواد غذایی در داخل یخچال افزایش مییابد.
وجود چنین مواد نانویی در داخل بدنه یخچال میتواند تا حدی مانع از بوی نامطبوع در یخچال شده و طراوات و تازگی را برای مصرفکننده به ارمغان میآورد.
شرکت یخساران انواع آبسردکن، فریزرهای صندوقی و یخچال فریزرهای خانگی در ابعاد و اندازههای گوناگون، فریزر و یخچال فریزر بدون برفک و دوقلو را در لیست محصولات خود دارد. یخچال و فریزر با بدنه داخلی ABS آنتیباکتریال این شرکت دارای گواهینامه نانومقیاس است.
این شرکت صنایع برودتی علاوه بر کنترل کیفی محصول ازطریق آزمایشگاه فیزیک، اتاق تست و دستگاههای مجهز به ابزار اندازهگیری دقیق، تمام مواد و قطعات مربوط را مطابق استانداردهای موجود آزمایش می کند.
نظر شما