شورش محمدپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این مدت همچنین ۲ هزار ۳۷۰ نفر در مراکز اقامتی مجاز سطح شهرستان اعم از هتلها، هتلآپارتمانها، مهمانپذیرها و واحدهای مجاز اقامت داشتهاند.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار موزه مفاخر این شهرستان در این ایام با مشارکت شهرداری بازگشایی و پذیرای مهمانان نوروزی بود، اظهار کرد: این موزه در این مدت پذیرای چهار هزار و ۲۰۰ نفر بود که نسبت به سایر جاذبه های تفریحی، گردشگری و تاریخی بوکان در رتبه نخست و اولویت گردشگران بود.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوکان با اشاره به اینکه خوشبختانه در این ایام هیچ گونه مورد تخلفی از مراکز اقامتی و غذاخوری های بین راهی گزارش نشد ادامه داد: با توجه به اینکه بوکان شاهراه و در کریدور شمال به جنوب کشور واقع شده است و یکی از شهرستان های گردشگرپذیر است برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران، جلسات ستاد اجرایی خدمات سفر به صورت مستمر در طول سال برگزار و اقدامات این ستاد تنها معطوف به ایام نوروز نیست.
محمدپور افزود: در این ایام ۱۳ مورد بازدید نظارتی نیز از جانب دبیرخانه ستاد سفرهای نوروزی و ۲ مورد نیز توسط نمایندگان اعضای ستاد خدمات سفر از مراکز اقامتی ،غذاخوری ها ،جایگاه های سوخت ، سرویس های خدمات بهداشتی و رفاهی صورت گرفت.
وی از عدم وجود زیرساخت های گردشگری در این شهرستان علی رغم داشتن ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی که در حوزه های باستان شناسی، مردم شناسی و صنایع دستی وجود دارد انتقاد و اظهار کرد: با این وجود در ایام نوروز استقبال گردشگران از جاذبه های تاریخی، گردشگری، مذهبی، فرهنگی و دست ساز شهرستان بوکان بسیار مطلوب بود.
وی افزود: امسال که با نام "قرن جدید، قرن امید" از طرف سازمان جهانی گردشگری و همچنین سال ۱۴۰۱ از جانب مقام معظم رهبری به نام "سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی" نام گذاری شده است همگی باید دست به دست هم داده و در راستای تحقق این شعارها گام برداریم.
شهرستان بوکان با داشتن ۹۲ اثر ثبت شده تاریخی در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
نظر شما