استاندار آذربایجان شرقی: چرخه اقتصاد شهر نیاز به سرمایه‌گذاری و درآمدزایی پایدار دارد

تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی گفت: چرخه اقتصاد شهر نیاز به سرمایه گذاری و درآمدزایی پایدار و ماندگار دارد و شهردار و مدیریت شهری باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

عابدین خرم، روز پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه شهردار کلانشهر تبریز با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته تولید ناخالص استان رو به تنزل بوده و از سایر استان ها پایین تر است، افزود: برای رشد اقتصاد و درآمدزایی شهر باید از مردم و ظرفیت نخبگان و متخصصان استفاده کرد و این شهر از ظرفیت‌هایی بالقوه ای در این زمینه برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه شناسایی جاذبه‌های سرمایه‌گذاری و احیای آنها نقش به سزایی در اقتصاد شهری ایفا می کند، اظهار داشت: تقویت زیرساخت‌های شهری و ارتقای سرانه فضای سبز تبریز ضروری است چراکه این شهر با داشتن ۴ متر سرانه، پایین تر از سایر شهرها سرانه فضای سبز دارد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: خیابان های این شهر به پارکینگ تبدیل شده و احداث و بازسازی پارکینگ‌های شهری جزو نیازهای این شهر بوده و مبادی ورودی و خروجی شهر باید برای خاطره سازی بین مسافران بازسازی و در آن ها نمادسازی شود.

خرم، ادامه داد: باید مردم، دولت، مجلس و شهرداری و مدیریت شهری دست در دست هم دهند و از ظرفیت‌های این شهر با همدلی و هماهنگی برای رشد و توسعه آن استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه با انتقادهای مخرب کارها پیش نمی رود، یادآوری کرد: اشکال گرفتن راحت بوده ولی برای برون رفت از مشکلات باید برنامه ریزی منسجمی انجام داد.

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برنامه‌ریزی منسجم برای مقاوم سازی شهر از نیازهای اصلی تبریز در مناطق حاشیه‌نشین است که نیاز به حرکت ملی و سرمایه‌ گذاری ملی دارد.

خرم، با اشاره به تردد ۲ میلیون نفر در ایام نوروز امسال به تبریز، افزود: نقشه جامع فرهنگی و گردشگری و زنجیره‌های اتصال شهرهای گردشگرپذیر باید ایجاد شود تا از این ظرفیت ها برای جذب گردشگران و مسافران استفاده شود.

وی یادآوری کرد: در این ایام حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار نفر از موزه ها و اماکن گردشگری استان بازدید کرده اند بنابراین تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، نمادسازی فرهنگی و بازچرخانی آب شهر باید از برنامه های دستگاه ها و نهادها باشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: برای بهبود شرایط و پیشرفت و حرکت شهر به سمت توسعه و آبادانی باید وحدت، همدلی و هم افزایی در بین مسوولان دستگاه ها، شهرداری و مدیریت شهری وجود داشته باشد چراکه پرداخت به حواشی موجب تحلیل توان ها می شود.

خرم، متذکر شد: تغییرات مدیریتی که ثبات و پایداری مدیریت را مخدوش کند خوب نیست و باید از نیروهای جهادی با انگیزه وارد عرصه های مدیریت شهری شوند و همچنین از توان نمایندگان برای جذب اعتبارهای ملی بهره برداری کرد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در ۴۰، ۵۰ سال گذشته امکانات بی مانندی را در تبریز ایجاد کرده است، اظهار داشت: برای استفاده از توان بخش خصوصی باید برای آن ها فرش قرمز پهن کرد چراکه آنان نیز به علت داشتن علاقه ملی و منطقه ای آماده سرمایه گذاری و مشارکت در توسعه و آبادانی این شهر هستند.

استاندار آذربایجان شرقی خواستار توجه به ورزش همگانی و توسعه فضاهای ورزشی، ایجاد پیاده راه، نشاط آفرینی و تحرک بیشتر در بین شهروندان، شفافیت در حوزه شهرداری برای جلب رضایت شهروندان شد.

خرم، با اشاره به اینکه حکمرانی اسلامی سه رکن اساسی شامل عدلیه، نظمیه و بلدیه دارد، افزود: آن ها تار و پود حکمرانی اسلامی هستند و باید همچنان نقش خود را ایفا کنند و در مدیریت جامعه اسلامی جایگاه شهرداری برای خدمت به شهروندان رفیع و با ارزش است.

وی اظهار داشت: در دین اسلام هیچ خدمتی بالاتر از خدمت به مردم وجود ندارد و هر فردی که مسوولیت قبول می کند باید برای خدمتگزاری به مردم از جان خود بگذرد.

استاندار آذربایجان شرقی: چرخه اقتصاد شهر نیاز به سرمایه‌گذاری و درآمدزایی پایدار دارد

پاسخگویی به مردم کلید حل مشکلات است

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی هم پاسخگویی به مردم را کلید حل مشکلات عدیده کشور عنوان کرد.

مسعود پزشکیان اظهار داشت: یک سازمان زمانی ارتقا می یابد که نیروهای آن یک قدم رو به جلو حرکت کنند و اگر همین یک مورد را عملیاتی کنیم شاهد تحول جدی در همه حوزه ها خواهیم بود و ماه رمضان می تواند فرصتی مناسب برای توجه به چنین اموری باشد.

وی با اشاره به مشکلات کلانشهر تبریز از جمله حاشیه نشینی اظهار امیدواری کرد شهردار جدید تبریز با قدرت و قوت برای اداره و توسعه این شهر تلاش کند.

استاندار آذربایجان شرقی: چرخه اقتصاد شهر نیاز به سرمایه‌گذاری و درآمدزایی پایدار دارد
یعقوب هوشیار، شهردار کلانشهر تبریز

وضعیت فعلی تبریز حاصل انقطاع از گذشته گرانقدر این شهر است

شهردار کلانشهر تبریز نیز در این مراسم گفت: وضعیت فعلی تبریز حاصل انقطاع از گذشته گرانقدر این شهر است و با توجه به وجود منابع مدیریتی و انسانی بی نظیر در این شهر می توان با تلاش دوباره این وضعیت را بهبود بخشید.

یعقوب هوشیار، افزود: متاسفانه تبریزی که در دوره های پیاپی هدایت کشور در حوزه های مختلف را بر عهده داشته و دروازه ورود صنعت و فناوری به کشور بوده، امروز در نتیجه عدم تعامل و همگرایی مسوولان و بکارگیری ظرفیت های مردمی در مسایل ساده زیرساختی با مشکلات عدیده دست به گریبان است.

وی اظهار داشت: در دوره جدید مدیریتی شهرداری تبریز، تقویت روحیه هم افزایی و بکارگیری ظرفیت های مردمی در کنار ظرفیت های ملی و بین المللی مورد توجه خواهد بود تا این شهر به عنوان پیوند دهنده کشورهای آسیایی و اروپایی با چهره ای پیشرو و البته با نمودهای ملی و اسلامی به سمت جذب سرمایه گذار حرکت کند.

شهردار تبریز گفت: دستیابی به این هدف با ساختارها و روش های مدیریتی پیشین ممکن نیست و باید به سمت مدیریت هوشمند حرکت کرد و با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم توجه به حوزه های دانش بنیان، تلاش می شود از ظرفیت های بالقوه ای که در این حوزه در تبریز وجود دارد، برای پیشبرد مدیریت شهری و توسعه تبریز استفاده کرد.

هوشیار، با اشاره به تدوین برنامه راهبردی مدیریت شهری تبریز در ۱۴ بند ادامه داد: تغییر دیدگاه در نظام مدیریتی، ایجاد نظام برنامه ریزی بر اساس ظرفیت های دانش بنیان، حرکت به سمت اقتصاد پایدار شهری، توسعه زیرساخت ها و نوسازی حمل و نقل عمومی،ایجاد نظام متمرکز مالی شفاف، تحول و توسعه جهشی تبریز با تکیه بر روحیه جهادی، ارتقا مشارکت عمومی و تربیت مدیران جوان انقلابی از جمله این برنامه ها است.

وی یادآوری کرد: عدالت محوری در توسعه امکانات و زیرساخت های شهری، توجه ویژه به حاشیه نشینی و بافت فرسوده، مدیریت بحران و ارتقا تاب آوری شهری و افزایش تعاملات بین شهری برای ارتقای جایگاه ملی و بین المللی تبریز از دیگر بندهای این برنامه راهبردی است که تلاش می شود با همراهی و همکاری همه دستگاه ها و مشارکت مردم اجرا شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha