۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲
کد خبر: 84708387
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

موج جدید کرونا و افزایش دوباره فشارها بر مراکز درمانی انگلیس

لندن – ایرنا – موج جدید ابتلا به کرونا که پس از تصمیم پرحاشیه دولت انگلیس برای رفع تمام محدودیت‌ها در این کشور دوباره اوج گرفته، مراکز درمانی سراسر انگلیس را با فشار فزاینده‌ای مواجه کرده است.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سازمان خدمات ملی درمان انگلیس در آخرین گزارش هفتگی خود اعلام کرد که در بازه زمانی ۲۸ مارس (۸ فروردین) تا ۳ آوریل (۱۴ فروردین) حدود ۲۸ هزار و ۵۰۰ نفر از کادر درمانی این کشور به دلیل ابتلا به کرونا خانه‌نشین شدند. آخرین باری که آمار غیبت نیروی درمانی انگلیس به اوج رسید، ژانویه گذشته بود که ویروس اومیکرون شایع شده بود.

در همین حال گفته می‌شود که در یک هفته گذشته حدود ۹ هزار و ۹۰۰ آمبولانس برای تحویل بیماران به بخش اورژانس بیش از یک ساعت معطل ماندند. گزارش‌ها از هجوم بیمارانی که از علایم جدید کرونا رنج می‌برند، به بخش اورژانس بیمارستان‌ها حکایت دارد. سازمان خدمات درمان انگلیس اخیرا ۹ نشانه را به فهرست علایم ابتلا به کرونا اضافه کرد.

مسئولین سازمان خدمات درمان انگلیس از خانواده‌ها خواسته‌اند تا برای کمک به ‌آن‌ها بستگان خود را حتی اگر به کرونا مبتلا هستند از بیمارستان‌ها ترخیص کنند، «زیرا خدمات بهداشتی این کشور با یک طوفان ناشی از تقاضای شدید، کمبود نیرو و موارد فزاینده ابتلا به کرونا مواجه است.» آن‌ها تصریح کردند که بیمارستان ها و خدمات آمبولانس در سراسر انگلیس تحت "فشار شدیدی" قرار دارند.

دکتر "لیلا مک‌کی"، مدیر سیاست‌گذاری سازمان خدمات ملی درمان انگلیس در این باره گفته که «وضعیت به‌قدری جدی شده است که "همه بخش‌ها" در بیمارستان‌ها تحت فشار هستند و این وضعیت "تأثیر مستقیمی" بر ارائه خدمات در بخش اورژانس و مراقبت‌های فوری و اضطراری گذاشته است».

عصر دیروز (چهارشنبه) اوضاع در منطقه «همپشایر و آیل‌آف‌وایت» به حدی حاد شد که عالی‌ترین مقام پزشکی این منطقه از بستگان بیماران خواست تا سریعاً بیماران خود را مرخص کنند - حتی اگر هنوز تست کرونای آنها مثبت باشد.

این درحالیست که دکتر "درک سندمن"، از سازمان مراقبت و درمان منطقه «همپشایر و آیل‌آف‌وایت» فاش کرد که تقریباً ظرفیت تمام بیمارستان‌ها در این منطقه تکمیل است و در عین حال ۲ هزار و ۸۰۰ نیروی شاغل در مراکز درمانی این منطقه مریض هستند که نیمی از غیبت ها به دلیل ابتلا به کرونا است. سندمن گفت با توجه به آمار بالای غیبت کادر درمان، افزایش موارد ابتلا به کرونا و تعداد بسیار بالای افرادی که نیاز به درمان دارند، با یک طوفان کامل روبرو هستیم -

در همین حال خدمات آمبولانس مرکزی جنوب انگلیس (SCAS)، که 7 میلیون نفر را در سراسر برکشایر، باکینگهام‌شایر، همپشایر، آکسفوردشایر، ساسکس و ساری تحت پوشش قرار می‌دهد، پس از افزایش تقاضاها و «فشارهای شدید» که این سازمان را مجبور به اولویت‌بندی بیماران کرد، اوضاع را بحرانی اعلام کرد.

همچنین شش بیمارستان در سراسر منطقه یورکشایر به مردم هشدار دادند که به جز در مواردی که پای مرگ در میان است از مراجعه به بخش‌های اورژانس خودداری کنند.

لیلا مک‌کی گفت: «با وجود نزدیک به ۲۰ هزار بیمار مبتلا به ویروس کرونا در انگلیس، این حوادث نشان می دهد که چگونه بار دیگر فشار بر خدمات بهداشتی ما در حال افزایش است. آمبولانس‌ها، اورژانس و تمام بخش‌های سازمان خدمات ملی درمان زیر فشار سنگینی قرار دارند.»

سافرون کوردری معاون اجرایی یکی از نهادهای تابعه سازمان خدمات ملی درمان انگلیس هم گفت که تمام مراکز درمانی سراسر انگلیس به دلیل فشار ناشی از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، تعداد اشغال تخت‌های بیمارستان و غیبت کادر درمان تحت فشار شدیدی قرار دارد.

این تحول درحالی صورت می‌گیرد که وزارت بهداشت انگلیس هفته گذشته آخرین محدودیت‌های کرونایی در این کشور را لغو و برای تظاهر به پایان وضعیت همه‌گیری، توزیع رایگان آزمایش کرونا را نیز که طی دو سال گذشته هزینه سنگینی روی دوش دولت گذاشته است، متوقف کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha