به گزارش روز یکشنبه ایرنا، گاردین به نقل از تعدادی از مقامات آگاه از این موضوع که خواستند نامشان فاش نشود، افزود: سازمان های اطلاعاتی آمریکا شاهدی را دال بر دستور پوتین برای دخالت در سیاست های آمریکا همچون آنچه که به باور آنها در جریان انتخابات سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰میلادی در آمریکا انجام داد، نیافته اند.
اما با توجه به خصومت پوتین با غرب و محکومیت چند باره اوکراین، مقامات آمریکایی بر این باورند که پوتین ممکن است حمایت آمریکا از مقاومت اوکراین را توهین مستقیم به روسیه قلمداد کرده و با این استدلال انگیزه بیشتری برای هدف قرار دادن انتخابات دیگری در آمریکا پیدا کند. هنوز معلوم نیست که در انتخابات پیش روی آمریکا، روسیه از کدام نامزد انتخاباتی حمایت خواهد کرد و از چه ابزاری استفاده خواهد کرد.
این ارزیابی در حالی مطرح شده که نظام انتخاباتی آمریکا تحت فشار قرار دارد و جامعه آمریکا بشدت در نتیجه انتخابات قبلی و حمله به کنگره دچار تفرقه شده است. به دنبال انتخابات و اعلام نتایج، هواداران دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا به منظور توقف روند تایید پیروزی جو بایدن به کنگره حمله کردند.
تنش در روابط واشنگتن و مسکو به سطح بی سابقه ای از زمان پایان جنگ سرد تاکنون رسیده است. کاخ سفید حمایت نظامی از جنگ اوکراین را افزایش داده و نیروهای روسیه به ارتکاب جنایت جنگی متهم شده اند.
این اتهامات به افزایش بی سابقه تحریم های جهانی علیه روسیه منجر شده است.
گاردین نوشت: نشانه ای مبنی بر پایان جنگ اوکراین در آینده نزدیک مشاهده نمی شود؛ موضوعی که به گفته کارشناسان ممکن است همزمان با کاهش منابع نظامی این کشور در جنگ اوکراین، باعث تاخیر در اقدامات تلافی جویانه مسکو شود.
روسیه در اوکراین و در کارزارهای گذشته متهم به تلاش برای اشاعه اطلاعات غلط، تقویت صداهای هوادار کرملین و استفاده از حملات سایبری برای اختلال در عملکرد دولت ها شده است.
مقام های ارشد اطلاعاتی همچنان در حال کار کردن بر روی ایجاد مرکزی جدید در کنگره به منظور تمرکز بر کمپین های نفوذ خارجی از سوی کشورهای روسیه و چین هستند.
به تازگی «آوریل هاینس» مدیر اطلاعات ملی آمریکا یک مقام کار کشته سیا، «جفری ویچمن» را به عنوان مدیر جدید بخش تهدیدهای انتخاباتی منصوب کرد. سخنگوی هاینس گفته است که بخش اجرایی تهدیدهای انتخاباتی همچنان تلاش های جامعه اطلاعاتی آمریکا را در قبال تهدیدهای خارجی علیه انتخابات آمریکا رهبری خواهد کرد.
وی از بیان این که مقامات اطلاعاتی چه فکری درباره مقاصد روسیه دارند، خودداری کرد و سفارت روسیه در واشنگتن نیز به درخواست گاردین برای اظهارنظر در این زمینه پاسخی نداده است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنان تاکید دارد که آرای او در انتخابات قبلی به نفع بایدن به سرقت رفته است اما تحقیقات دو ساله رابرت مولر دادستان ویژه پرونده تحقیقات روسیه به نتیجه ای برای اثبات این ادعا و نیز ادعای دخالت روسیه در انتخابات دست نیافت.
مایک تونر جمهوریخواه ارشد کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت اوهایو گفت کمیته متبوعش به دقت نظاره گر «فعالیت های بدخواهانه دشمنان ما است».
وی افزود: در حالی که روسیه به استفاده از کمپین اطلاعات غلط در اوکراین ادامه می دهد ما در واکنش به مقابله به این تاکتیک راهبردی عمل می کنیم. این موضوع برکسی پوشیده نیست که دشمنان ما از اطلاعات غلط برای تضعیف منافع امنیت ملی آمریکا استفاده می کنند بنابراین ما باید از همه گزینه ها برای حفظ و حراست از دموکراسی استفاده کنیم.
شصتمین انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده آمریکا سهشنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵آبان ۱۴۰۳)خواهد بود. برنده انتخابات ۲۰۲۴، فعالیت ریاستجمهوری خود را بعد از تحلیف و از تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ (۱۱ بهمن ۱۴۰۳)تا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۹ (۱۱ بهمن ۱۴۰۷) انجام خواهد داد.
نظر شما