«شهریار قاسمی» روز دوشنبه به ایرنا افزود: پیشبینی میشود از این میزان سطح زیرکشت هفت هزار و ۵۰۰ تن گیاه دارویی برداشت شود.
وی، عمده کشت گیاهان دارویی استان را محصول گشنیز اعلام کرد و اظهار کرد: زعفران، گل محمدی، آویشن، زیره و نعناع فلفلی دیگر گیاهان دارویی است که هرساله توسط کشاورزان در استان کشت میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، بیشترین سطح زیرکشت گیاهان دارویی را مربوط به شهرستان های کرمانشاه، هرسین، صحنه، کنگاور و سنقر اعلام کرد.
وی با بیان اینکه توسعه کشت گیاهان دارویی نیازمند سرمایه گذاری در این زمینه است، تصریح کرد: ایجاد صنایع فرآوری می تواند تولید گیاهان دارویی را رونق ببخشد و در این راستا پیگیری هایی برای جلب سرمایه گذاری بخش خصوصی و توسعه کشت گیاهان دارویی و صنایع وابسته به آن صورت گرفته است.
به گزارش ایرنا، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی،۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.
نظر شما