به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت نیرو، «احمد حیدری» در نشست سراسری مدیران صنعت برق که با حضور وزیر نیرو در ساختمان این وزارتخانه برگزار شد، افزود: مدیران آب و برق باید با نگاه به درون کشور از ظرفیت سرشار مراکز دانش بنیان به عنوان یک راهکار میانبر بهمنظور حل مسائل صنعت، اشتغالزایی و خدمت به مردم استفاده کنند.
این مقام مسوول بیانداشت: از این منظر در صحنه یک جهاد عظیم در کشور قرار داریم تا با همت رییس جمهوری، دولت سیزدهم، عزم وزیر نیرو و با دستان پر توان تلاشگران صنعت آب و برق، مشکلات را برای همیشه حل کنیم.
وی ادامهداد: امسال به عنوان سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده و صنعت برق و آب دو پایه اصلی تولید و صنعت در کشور است.
معاون وزیر نیرو، آب و برق را موضوعی حاکمیتی و وزارت نیرو را به عنوان مسوول دستورات حاکمیتی معرفی کرد که برای تجهیز منابع مورد نیاز پروژهها و خدمتگذاری به مردم به مصوبات مجلس شورای اسلامی نیاز دارد و تعامل مستمر مدیران استانی با نمایندگان و ارکان مجلس از جمله کمیسیونهای انرژی، آب و عمران از الزام های اصلی به شمار می رود.
وی با اشاره به تعامل خوب مجلس با وزارت نیرو در بودجه برای اجرای پروژهها و ارتقای بهره وری، از تصویب ساختار برق در مجلس شورای اسلامی خبر داد و بر لزوم پیگیری و دقت نظر مدیران صنعت برق در پاسخگویی به مکاتبه های نمایندگان مردم تاکید کرد.
حیدری، تعداد مکاتبه ها و سوالات نمایندگان از بخش آب را یکهزار و ۵۰ و آبفا را ۷۷۳ مورد ذکر کرد که در بخش برق ۶۷۰ مورد مطرح و به ۳۸۸ سوال تاکنون پاسخ داده شده است و لازم است مدیران استانی به سوال های کتبی یا شفاهی نمایندگان مجلس با دقت پاسخ داده و نسبت به آن پیگیری کنند.
وی در خصوص شورای انسجام بخشی، بر لزوم برگزاری منظم جلسات این شورا و دقت نظر در امورات و نیازهای مردم در خدمت رسانی و در جریان قرار دادن مقامهای استانی نسبت به فعالیتهای آب و برق تاکید کرد و ملاقات مدیران عامل استانی با مردم را حائز اهمیت دانست.
معاون وزیر نیرو همچنین بر لزوم ثبت و مستندسازی اطلاعات و آمار مربوط به املاک و داراییهای صنعت آب و برق در استانها و همفکری و هم افزایی حقوقی شرکتها و بهره گیری از ظرفیتهای اداره حقوقی وزارتخانه در پروندههای قضایی تاکید کرد و خواستار آن شد که اختلافات با سایر دستگاههای اجرایی بدون مراجعه به مراکز قضایی و از طریق اعلام به وزارت نیرو و برگزاری جلسات مشترک پیگیری شود.
وی، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، حفظ و تحکیم بنیان خانواده و توسعه ورزش همگانی را از موضوعات حایز اهمیت برشمرد و از بررسی ۲۰ هزار پرونده تبدیل وضعیت ایثارگران در گزینش خبر داد.
نظر شما