۲۳ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۵
کد خبرنگار: 1171
کد خبر: 84713253
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش‌از ۴ میلیون دُز واکسن کرونا در سیستان و بلوچستان تزریق شد

زاهدان- ایرنا- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: چهار میلیون و ۱۶۱ هزار و ۸۰۹ دُز واکسن کرونا تاکنون در سیستان و بلوچستان تزریق شده که ۲۶۲ هزار و ۳۸۷ دُز آن به اتباع غیر ایرانی اختصاص داشته است.

دکتر حبیب غزنوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: همچنین با تزریق ۵۹۴ هزار و ۹۰۳ دُز واکسن نوبت سوم به افراد بالای ۱۸ سال در سیستان و بلوچستان پوشش دُز سوم این واکسن در استان به ۳۷ درصد رسید.

وی با اشاره به نقش واکسیناسیون گسترده و همگانی در کاهش آسیب های ناشی از همه گیری کووید-۱۹ گفت: میزان ابتلاء و میزان تلفات در کشورهای مختلف ارتباط مستقیمی با میزان استقبال مردم از واکسن کرونا دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: همانگونه که متخصصان اپیدمیولوژی پیش بینی می کردند، واکسیناسیون ضربتی و سریع حجم قابل توجهی از جمعیت همه گیری را در موج ششم کرونا تا حدود زیادی تضعیف کرد و وقتی چنین تجربه موفقی را در کارنامه داریم لازم است تا برای کسب آمادگی در برابر موج های احتمالی بعدی نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود وخانواده خودمان اقدام کنیم.

وی بیان کرد: تاکنون حدود ۱۵ درصد از ساکنان بالای ۱۸ سال سیستان و بلوچستان حتی یک بار هم برای تزریق واکسن مراجعه نکرده اند و این افراد علاوه بر اینکه قربانیان اصلی کرونا در موج اخیر بودند رسیدن سریعتر جامعه به ایمنی نسبی را نیز با تاخیر و یا نقص مواجه می کنند.

 غزنوی ادامه داد: پوشش واکسیناسیون نوبت اول و دوم در جمعیت ۱۲ تا ۱۸ ساله دانش آموزی سیستان و بلوچستان هم به ترتیب معادل ۹۴ درصد و ۷۸ درصد است.

وی بر اهمیت موضوع ایمن سازی در گروه سنی پنج تا ۱۲ نیز تاکید کرد و گفت: باتوجه به حضوری شدن مدارس اهمیت استفاده از واکسن برای تکمیل و تقویت ایمنی کودکان اهمیت بسیار بیشتری به خود گرفته است چون همه ما می‌دانیم که میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط گروه خردسالان هیچ‌گاه نمی تواند به اندازه بزرگسالان باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه در رنگبندی جدید کرونایی سیستان و بلوچستان دارای بیشترین شهر با وضعیت آبی در سطح کشور است گفت: به جز شهرستان های زابل، هامون، زهک، هیرمند، هامون، میرجاوه، فنوج، سرباز، دلگان، تفتان و بمپور که در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند سایر شهرستان ها در وضعیت آبی هستند و لازم است جهت استمرار این وضعیت هم استانی های عزیز که تاکنون نسبت به تزریق واکسن کرونا و تکمیل فرآیند آن اقدام نکرده‌اند در این خصوص اهتمام ورزند.

وی اظهارداشت: هم‌اینک هشت مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شهرستان‌های زاهدان، خاش، میرجاوه و سراوان و سیب و سوران فعال هستند که تمامی انواع واکسن های موجود در سبد واکسیناسیون کشور را به مراجعان ارائه می‌کنند.

غزنوی افزود: علاوه‌بر مراکز تجمیعی امکان تزریق واکسن های سینوفارم و برکت از مجموعه واکسن های موجود در سبد واکسن کشور در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی، پایگاه ها سلامت شهری و خانه های بهداشت روستایی هم وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha