مهدی دونده روز چهارشنبه در نشست کارگروه کمیته هماهنگی مرز دوغارون افزود: روزانه افزون بر ۴۰۰ دستگاه کامیون ترانزیت در مرز دوغارون رفت و آمد میکنند، بنابراین با ساماندهی آن میتوان رونق اقتصادی و تسهیل حوزه خدمات رانندگان را بیش از پیش در این منطقه شتاب داد.
وی با اشاره به ظرفیت گمرک مرزی دوغارون برای تامین معیشت خانوادههای مرزنشین بیان کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی همیشه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است، لذا معیشت مردم در مناطق مرزی بیش از پیش مورد توجه دولت قرار دارد.
دونده همچنین بر مبارزه جدی با پدیده شوم قاچاق تاکید کرد و ادامه داد: همه دستگاههای اجرایی و مستقر در مرز دوغارون باید نسبت به پدیده قاچاق حساس باشند تا تمامی ظرفیتهای موجود به همین منظور در این کانون اقتصادی فراهم آید.
فرماندار تایباد گفت: تقویت و توسعه گمرک مرزی دوغارون به عنوان یک فرصت طلایی در حوزههای اقتصاد و اشتغالزایی یکی از دغدغههای مهم مسوولان خراسان رضوی است.
دونده افزود: همچنین با توجه به نقش مرزنشیان در ایجاد امنیت پایدار، مسوولان میبایست به خانوادههای مرزنشین در حوزه های مختلف نگاهی ویژه داشته باشند.
وی در ادامه یکی از سیاستهای دولت سیزدهم را فراهم کردن بسترهای سرمایهگذاری عنوان و بیان کرد: زیرساختهای لازم برای حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی در مناطق اقتصادی مستقر در مرز دوغارون فراهم شده است، لذا امیدوارم با حمایتهای مسوولان استانی و کشوری آینده درخشانی برای مرزنشینان این خطه را رقم بزنیم.
گمرک دوغارون با قدمت ۱۰۰ سال یکی از مهمترین گمرکات صادراتی ایران محسوب میشود.
سالانه افزون بر ۲ میلیارد دلار انواع کالا از این گمرک به افغانستان صادر میشود.
گمرک دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد قرار دارد و تایباد نیز در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
نظر شما