به گزارش ایرنا، شهرام محمدی روز پنجشنبه در بازدید از واحدهای دامداری نیر، راهاندازی صنایع تبدیلی و حمایت از افراد توانمند در این زمینه ضروری دانست و افزود: نیر با استعدادهای طبیعی و خدادادی و امکانات موجود بستری مساعد برای پرورش انواع دام دارد و شرایط سرمایهگذاریهای مناسب و برنامهریزیهای صحیح نیز ایجاد شده است.
وی ادامه داد: شهرستان نیر با دارا بودن ۱۲۵ هزار راس دام سنگین و سبک شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطبهای مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.
سرپرست فرمانداری نیر به فعالیت دو واحد پرواربندی بره صنعتی فعال و نیمهفعال با ظرفیت ۷۰۰ راس و با اشتغالزایی هفت نفر در نیر اشاره کرد و گفت: ۱۴ واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمهفعال با ظرفیت یک هزار و ۸۵۵ راس و با اشتغالزایی ۳۵ نفر در شهرستان نیر دایر است.
وی همچنین با بیان اینکه شهرستان نیر دارای ۱۲ واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمهفعال با ظرفیت ۴۲۵ راس و با اشتغالزایی ۴۱ نفر و تعداد ۳۴۳ واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت ۱۶ هزار و ۵۴ راس دام سنگین و سبک است، اظهار کرد: در مجموع امسال دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و در بازار مصرف عرضه شد.
محمدی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است، خاطرنشان کرد: این میزان تولید ۵.۷ درصد تولید گوشت قرمز استان اردبیل را شامل میشود.
سرپرست فرمانداری شهرستان نیر به وجود ۳۴۳ راس دام سنگین در در روستای پارچین نیر اشاره کرد و گفت: پارچین یکی از روستاهای نمونه در راستای پرورش دام سنگین در منطقه است و مسئولان باید از دامداران این منطقه حمایت کنند تا دامداران متضرر نشوند.
شهرستان نیر در ۲۷ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما