فیلم ساز بومی سیستان و بلوچستان روز شنبه در حاشیه این دوره آموزشی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سفری که به منطقه سیستان برای ساخت یک مستند داشتم. این کارگاه آموزشی با حضور علاقمندان به فیلم کوتاه در زابل برگزار و مباحث فیلم سازی در این جلسه مطرح شد.
حسین ریگی تصریح کرد: طراحی ایده تا طرح در فیلم نامه، نگاه یک فیلمنامه نویس به شخصیت پردازی، طراحی درام در زمان کوتاه و فشرده با تعامل علاقمندان در این دوره بیان شد.
وی بیان کرد: در این کارگاه آموزشی انتقال تجربه انجام شد تا این مباحث آموزشی در زابل تداوم و تاثیری بر فیلم سازی استان و منطقه سیستان داشته باشد.
این فیلم سازی بومی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه سینما به این استان بدهکار است گفت: نوع نگاه سینما به سیستان وبلوچستان به مسائل تلخ، قاچاق، اشرار و مسائل امنیتی بوده که سالها با این نوع نگاه مردم ایران و جهان با این استان آشنا شدند.
وی افزود: حضور فیلم سازان بومی و موفق میتواند تاثیری خوبی در سینما داشته باشد و از زاویه دیگر و درستی به سیستان وبلوچستان به مردم نشان دهد.
ریگی تاکید کرد: برگزاری دورههای آموزشی، کلاس های آموزشی، کارگاههای انتقال تجربه و برگزاری جشنواره ها میتواند به این فضا کمک و باعث رشد و پیشرفت جوانان سیستان وبلوچستان شود.
نظر شما