به گزارش ایرنا بتول سعیدیزاده روز یکشنبه در جلسه شورای اشتغال آبادان در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت:در سال گذشته ۴۲ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال در آبادان اختصاص یافت که حدود ۳۱ میلیارد ریال در زمینه اجرای طرحهای صنعتی، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، مشاغل خانگی جذب شد.
وی افزود: با توجه به شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین و با توجه به ظرفیتهایی خوبی اشتغالزایی در آبادان لازم است همه دستگاههای اجرایی اشتغال جدید را در سامانه رصد به صورت قانونی بارگذاری کنند.
سعیدیزاده گفت:با توجه به اینکه استان خوزستان سه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فعال دارد باید بتوانیم به نحو احسن از ظرفیت اتاق های بازرگانی برای ایجاد اشتغال و توسه صادرات به کشورهای منطقه استفاده کنیم.
وی افزود: اتاقهای بازرگانی به لحاظ داشتن توان مالی میتوانند در کنار دستگاههای دولتی در ایجاد شغل و به ثمر رساندن طرحهای اشتغالزایی در منطقه موثر باشند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه آبادان در ادامه گفت: شهرستان آبادان به لحاظ داشتن ظرفیتهای بالقوه به خصوص در روستاها و بخش اروندکنار و چوئبده میتوان اشتغال پایدار بخصوص در بخش کشاورزی این شهرستان فراهم کرد.
وی به ایجاد اشتغال بومی و اجرای طرحهای مطرح شده در شورای اشتغال تاکید کرد و گفت: دانشگاههای مستقر در آبادان باید در زمینه به ثمرنشستن طرحهای دانش بنیان در راستای اشتغال جوانان کمک کنند.
سعیدیزاده همکاری و تعامل بین دستگاههای اجرایی را برای توسعه طرحهای اشتغالزا مهم دانست و افزود: متاسفانه پرداخت تسهیلات بانکی برای طرحهای اشتغالزا زمانبر است و این مشکل باعث گلهمندی مردم شده است.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان نیز در این نشست گفت: تعداد ۱۶ نفر از کشاورزان آبادان مبلغ هفت میلیارد و ۹۰۰میلیون ریال تسهیلات دریافت کردند.
حسن دشتینژاد افزود:در خصوص طرحهای دانش بنیان هم توسط مراکز جهاد کشاورزی در روستاهای اروندکنار، ابوشانک، اطلاع رسانی شده و قرار است یک گروه در این خصوص از سوی دانشگاه شهید بهشتی برای تحقیق در زمینه نخیلات به آبادان اعزام شود.
نظر شما