به گزارش ایرنا، محمدتقی صفری روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی پاسخ به بحران این شهرستان افزود: مجهز شدن شناورها به وسایل ایمنی از جمله کپسول آتش نشانی در مواقع بحرانی آتش سوزی ، کمک بسیار زیادی در جلوگیری از خسارتهای هنگفت به سرمایههای مردم خواهد شد.
وی بر استفاده نکردن از موتورهای بنزینی در داخل شناورها تاکید کرد و اظهارداشت: علت عمده آتش سوزیهای شناورها، استفاده از این وسایل بوده است و لنجداران باید در این زمینه بسیار حساسیت نشان دهند.
رئیس ستاد مدیریت بحران گناوه بیان کرد: توجه به نکات ایمنی در شناورها که کمک بزرگی در پیشگیری از خسارت های هنگفت می شود ضرورت دارد و در این زمینه تعاونی لنجداران و اداره بندر و دریانوردی با همکاری همدیگر نظارت و اهتمام جدی داشته باشند.
وی گفت: برگزاری دورههای آموزشی ایمنی در سطح بالا به لنجداران و ملوانان با هماهنگی فنی و حرفه ای در دستور کار قرار گیرد.
صفری افزود: اداره بندرودریانوردی ، نیازمندیهای خود را برای ایمن سازی در مواقع بحرانی اعلام کند تا در زمان بحران در کوتاه ترین زمان کمک گرفته شود.
فرماندار گناوه ادامه داد: نصب پمپ های بزرگ آب به همراه شلینگ در کنار ساحل و محل اسکله و لنگرگاه شناورهای باری و صیادی مدنظر قرار گیرد.
وی بیان کرد: اداره بندر و دریانوردی شناروهای حمل بار در اسکله را برای پیشگیری از خسارت به آنها در زمان تردد، کنترل و مدیریت کند و در این زمینه سرزده بازدید میدانی خواهد شد و اگر کوتاهی صورت گیرد برخورد میشود.
صفری افزود: استقرار نگهبان در شناورهای پهلوگرفته در اسکله بویژه دارای بار توسط لنجداران در اولویت قرار گیرد و ایمنی کردن بارج تخلیه کالاها ضرورت دارد.
فرماندارگناوه بیان کرد: ایستگاه آتش نشانی شهرداری اگر کمبودی در زمینه تجهیزات و ماشین آلات و نیروی انسانی دارد ، بررسی و اعلام کند.
شغل ۸۰ درصد مردم شهرستان ساحلی گناوه در شمال استان بوشهر به دریا و تردد به وسیله بیش از ۶۰۰ شناور باری به کشورهای همسایه خلیج فارس وابسته است.
نظر شما