به گزارش ایرنا، محفل انس با قرآن کریم با حضور نماینده ولی فقیه، استاندار کردستان و جمعی از فعالان قرآنی استان در خانه کرد سنندج برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در کردستان در این محفل نورانی، با بیان اینکه قرآن محفوظ بوده و کسی نمیتواند به آن دست درازی کند، اظهار داشت: کسی میتواند به قرآن دست پیدا کند، که آن را درک کند.
حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی با اشاره به آیه ۷۷ سوره واقعه؛ إِنَّهُ لَقُرْآنٌ کَرِیمٌ گفت: قرآن یک کلام باارزش، سودمند، بزرگوارانه و عزیز است و ما در محضر وجود چنین عزیزی هستیم و هر مکتبی از آن بهرهمند خواهد شد.
وی با بیان اینکه جز مطهرون و انسانهای با معنویت کسی دیگر به قرآن دست پیدا نمیکند، افزود: همه با هم علاوه بر لحن، زیبایی و قرائت شایسته روی به معنویت آورده تا به معنای قرآن دست پیدا کنیم.
در این مراسم یوسفی ذاکر اهلبیت(ع) به مدیحهسرایی و حاج حسین عبدالملکی از قاریان برجسته استان کردستان به قرائت قرآن پرداخت.
اهدای کاربرگ های آموزشی بنیاد احسان به دانشآموزان دلبرانی
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کردستان گفت: بنیاد احسان در راستای محرومیت زدایی در مناطق محروم و کمک به تحصیل دانش آموزان، اقدام به تهیه لوازم نرم افزاری و سخت افزاری میکند.
حجت الاسلام حیدری کبیری اهدای کاربرگ های آموزشی یکی از این کمک ها است که با پیگیری های گروه جهادی شهید جواد کاکه جانی، بخشی از کاربرگ های ارسال شده به استان برای ۲ هزار و ۱۷۳ دانش آموز بخش دلبران قروه محقق شده است.
وی یادآور شد: بخش دلبران در شهرستان قروه یکی از مناطقی است که در سفر مسوول قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد احسان، لزوم توجه جدی به حوزه آموزش دانش آموزان این بخش در دستور کار قرار گرفت.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کردستان ابراز امیدواری کرد، با قولهایی که داده شده در آینده نزدیک شاهد کمک های بیشتر به بخش دلبران در این زمینه باشیم.
تشکیل کارگروه سمپاشی بهاره درختان سنندج
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج اظهار داشت: عملیات سمپاشی بهاره درختان به منظور کنترل آفات گیاهی وشادابی درختان و با رعایت کامل اصول فنی و ایمنی با هدف پیشگیری از طغیان شتهها در فصل بهار در ۲نوبت انجام میشود.
علی اصغری گفت: استفاده از نظرات و تخصص کارشناسان در این زمینه بسیار حائز اهمیت بوده و در این راستا جلسه هماهنگی با حضور اساتید دانشگاه کردستان، مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد.
وی افزود : در این جلسه تاکید شد که برای مبارزه با شته باید پایش مناسب و بازدید روزانه برای مشاهده ظهور شته انجام گیرد و عملیات سمپاشی در زمان مناسب و با نسبت ( دز) مناسب با صابون گیاهی پالیزین و بدون استفاده از سموم شیمیایی جهت جلوگیری از آسیب به محیط زیست و پیشگیری از بروز بیماریهای تنفسی برای شهروندان و به صورت شبانه با ۲ دستگاه توربولاینر توسط این انجام می شود.
نظر شما