رضا نصیری عصر دوشنبه در بازدید مدیرکل و جمعی از مسوولان اداره کل فرودگاههای استان خراسان رضوی از روند احداث فرودگاه گناباد افزود: این فرودگاه از ظرفیتهای مهم توسعه و پیشرفت همه بخشها اعم از فرهنگی، اقتصادی، کشاورزی، علمی و فرهنگی و اجتماعی این شهرستان و منطقه است که باید از این پتانسیل بهره لازم را گرفت.
وی با اشاره به اینکه دو بانده کردن محور مواصلاتی ورودی، افزایش فضای سبز و دیوارکشی فرودگاه گناباد با سرعت ادامه دارد، ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این فرودگاه در آینده نزدیک مردم از مزیتهای آن در بخشهای مختلف بهره بگیرند.
مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی هم گفت: احداث فرودگاه از زیرساختهای توسعه و پیشرفت گناباد و منطقه می باشد و علاوه بر جابه جایی مسافر، از قابلیتهای زیادی برای خدمات رسانی در زمان وقوع بحرانها و حوادث پیش بینی نشده در جنوب این استان و مناطق اطراف برخوردار است.
محمود امانی بنی گفت: دولت سیزدهم با وجود شرایط خاص اقتصادی، کمک خوبی در زمینه تامین اعتبار تکمیل فرودگاه گناباد داشته است.
وی اضافه کرد: این فرودگاه در سالجاری به بهره برداری می رسد و بعد از بهره برداری در مرحله نخست هفته ای یک تا دو پرواز از مقصد گناباد به تهران انجام می شود.
رییس فرودگاه گناباد هم در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیش از یک هزار میلیارد ریال تاکنون برای احداث و تکمیل این فرودگاه هزینه شده است.
مهدی توکلی کندری اضافه کرد: احداث ساختمان ترمینال فرودگاه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی و صرف اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال در حال انجام است و محوطه سازی فرودگاه هم ۹۸ درصد پیشرفت داشته و ۱۲۰ میلیارد ریال بدین منظور تخصیص یافت.
وی تصریح کرد: ساختمانهای جانبی امنیت پرواز و برج مراقبت هم با صرف اعتبار هشت میلیارد ریال به طور کامل به اتمام رسیده است.
وی افزود: همچنین احداث دیوار پیرامونی فرودگاه گناباد هم تاکنون ۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص یافته است.
مدیر کل و جمعی از معاونان و مسوولان اداره کل فرودگاههای خراسان رضوی از بخشهای مختلف طرح احداث فرودگاه گناباد شامل مسیر دسترسی فرودگاه، نصب تجهیزات و تسهیلات ترمینالی، پیشرفت فیزیکی پروژه محوطهسازی، و همچنین محل احداث دیوار حفاظتی فرودگاه دیدن کردند.
مراحل اجرایی ساخت فرودگاه گناباد از سال ۱۳۷۲ آغاز و تا سال ۱۳۸۳ فقط باند خاکی آن اجرا شد و از آن زمان تا ابتدای سال ۱۳۹۵ بتن ریزی و تکمیل پهنای باند فرودگاه به اتمام رسید.
مرحله دوم ساخت فرودگاه گناباد شامل پایانه آن نیز تیرماه ۱۳۹۴ از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار شد و از شهریورماه همان سال گودبرداری و بتن ریزی سالن فرودگاه انجام شد و روند احداث آن در سه سال گذشته سرعت گرفت.
فرودگاه شهدای گناباد به وسعت ۲۶۰ هکتار و دارای ۲ هزار و ۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد که پس از راه اندازی، سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و سبزوار خواهد شد و با شروع به کار آن علاوه بر شهروندان گنابادی، ساکنان شهرستانهای جنوبی استان خراسان رضوی از جمله رشتخوار، مهولات، بجستان و خواف و شهرهای فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی نیز امکان استفاده از ظرفیت این فرودگاه را خواهند داشت و پیشبینی میشود سالانه یک میلیون نفر جمعیت ساکن این مناطق از مزایای آن بهره مند شوند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما