به گزارش روز چهارشنبه ایرنا؛ نشست شورای مدیران روابط عمومیهای دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه پنج کشور به شکل مجازی و با حضور دکتر شفیعی مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر تورج زینیوند مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه رازی، توجه به ساختار روابط عمومی؛ ارتقاء سطح همکاریها و مشارکت مدیران روابطعمومیهای دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه پنج کشور را برای پیشبرد اهداف و برنامهها مورد تأکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد: با جدیّت و پشتکار فراوان فصلی نو ایجاد خواهیم کرد و برای ارتقاء جایگاه منطقه خواهیم کوشید.
در ادامه دکتر «ندا شفیعی»، سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: امیدواریم با وفاق و همدلی شاهد تحولات ارزشمند در سطح روابط عمومیهای دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه پنج کشور باشیم.
وی حمایت مادی، معنوی و زیرساختی از ادارات روابط عمومی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری را مورد تأکید قرار داد و افزود: انتظار میرود دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری ضمن تلاش برای انعکاس هرچه بهتر ظرفیتهای مجموعه، با صدا و سیمای مراکز استانها تعامل و همکاری جدّی داشته باشند.
در ادامه «لیلا زرینکفش» معاون مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به حساسیت و اهمیت کار در روابطعمومیها، به تشریح وظایف تعریف شده دبیر روابط عمومیهای دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه پرداخت.
وی همافزایی مدیران روابط عمومی منطقه، ضرورت توجه به برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی، برگزاری منظم و مستمر جلسات منطقه و نیز برگزاری جشنواره روابط عمومی را مورد تأکید قرار داد.
در پایان با اعلام حمایت مدیران روابطعمومیهای دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه پنج کشور، دکتر تورج زینیوند مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه رازی برای ۲ سال به عنوان دبیر منطقه پنج انتخاب شد.
زینیوند عضو هیات علمی دانشگاه رازی با مرتبه استادتمام است. از جمله سوابق علمی- پژوهشی و مدیریتی ایشان میتوان به مدیریت برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تألیف بالغ بر صد عنوان مقاله، کتاب و سردبیری در نشریات معتبر ایران، مدیریت حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه رازی اشاره کرد.
شورای هماهنگی روابط عمومیهای دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه پنج کشور شامل دانشگاه های رازی، صنعتی کرمانشاه، دانشگاه کردستان، دانشگاه ایلام، دانشگاه لرستان، دانشگاه آیتالله العظمی بروجردی (ره)، پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، پارک علم و فناوری کردستان، پارک علم و فناوری استان ایلام و پارک علم و فناوری لرستان است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲ - ۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما