به گزارش روز چهارشنیه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، " جنت یلن" خاطر نشان کرد، حتی پیش از جنگ اوکراین، بیش از ۸۰۰ میلیون نفر ( ۱۰ درصد از جمعیت جهان ) از مسئله عدم امنیت غذایی رنج می بردند و اینکه ارزیابیها نشان می دهد که قیمت های بالاتر مواد غذایی به تنهایی میتوانند حداقل ۱۰ میلیون نفر را به فقر روانه کنند.
این مقام ارشد آمریکایی خاطر نشان کرد که کشورها باید از ممنوعیت صادرات که ممکن است موجب افزایش قیمت ها شود، جلوگیری کنند و باید از اقشار آسیب پذیر و کشاورزان خرد حمایت کنند
یلن مدعی شدد: می خواهم آشکارا بگویم: اقدامات روسیه در اوکراین عامل بروز این شرایط شده است. واشنگتن در حال همکاری فوری با شرکایش با هدف حل این چالش است.
کریستین لیندر وزیر دارایی آلمان نیز در این رابطه تصریح کرد که لازم است اقدامات هماهنگ و هدفدار در این راستا انجام شود. وی از تمامی کشورها خواست تا بازارهای کشاورزی را باز نگه دارند، مواد غذایی ذخیره نکنند و محدودیتی در صادرات کشاورزی نداشته باشند.
وی گفت، گروه ۷ که هدایتش در حال حاضر برعهده برلین است، متعهد شده با موسسات مالی بین المللی و سازمان های دولتی همفکر خود همکاری کند.
دیوید مالپس مدیر بانک جهانی نیز گفت که اقتصادهای پیشرفته باید کمک های غذایی را برای کشورهای در حال توسعه تقویت کنند و در مسیر افزایش تولید مواد غذایی و انرژی گام بردارند.
کریستالینا گئورگوا مدیر صندوق بین المللی پول نیز طی اظهارنظری خاطر نشان کرد که بحران امنیت غذایی بر ۶۰ درصد از کشورها با درآمد کم فشار بیشتر وارد می کند.
نظر شما