به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وی در دومین روز سفر به کشورهای حوزه بالتیک، انتقاد متحدان و مفسران از عقب نشینی آشکار آلمان از تحویل سلاح به اوکراین را مورد توجه قرار داد و گفت که باید جلوی حملات روسیه گرفته شود.
وزیر امور خارجه آلمان در یک کنفرانس خبری با همتای استونیایی خود افزود: برای ما در مورد خودروهای زرهی و تسلیحات دیگر مورد نیاز اوکراین، هیچ منع و تابویی وجود ندارد.
پیشتر روزنامه آلمانی بیلد، اولاف شولتس صدراعظم آلمان را به جلوگیری از تحویل تانک به اوکراین متهم کرده بود.
بسیاری از تحلیل گران می گویند اوکراین برای دفع تهاجم روسیه، به تسلیحات سنگین نیاز دارد. آنها معتقدند در حالی که تسلیحات سبک و تاکتیک های اوکراین در جلوگیری از پیشروی روسیه تا حدی موفقیت آمیز بوده، متوقف و معکوس کردن این تهاجم به تسلیحات سنگین میدان نبرد همچون تانک نیاز دارد.
در همین حال، وزیر امور خارجه آلمان گفت که اولویت این است که اطمینان حاصل شود اوکراین به سرعت تجهیزات قدیمی ساخت شوروی را که ارتش آن می تواند بدون آموزش اضافی به کار گیرد، دریافت می کند.
وی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح آلمان خود با کمبود تجهیزات روبه رو هستند، یادآور شد که ماموریت های صلحبانی آلمان در آفریقا از همه بالگردهای مورد نیاز برخوردار نیست.
بائربوک تحت فشار خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا آلمان تانک لئوپارد را به اوکراین ارسال می کند، گفت که نظامیان برای استفاده از این تجهیزات پیشرفته به آموزش نیاز دارند و برلین هزینه این آموزش را پرداخت خواهد کرد.
وی افزود: ما یک میلیارد یورو اختصاص می دهیم، زیرا نه فقط به فکر روزها و ماه های آینده، بلکه باید به فکر سال های آینده باشیم که اوکراین به سیستم هایی برای دفاع از خود نیاز دارد و حتی برای اوکراینی آزاد در آینده مورد نیاز است. ما می دانیم که هر روز به حساب می آید.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه/۲ اسفند ۱۴۰۰ با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
وی سه روز پس از آن نیز در ۵ اسفند/۲۴ فوریه آغاز «عملیات نظامی ویژه» علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین همچنان ادامه دارد و چند روز دیگر وارد سومین ماه خود می شود.
نظر شما