حجت الاسلام رضا کاظم لو روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: شب قدر همانطور که از نامش پیداست، دارای فضیلت های بسیاری می باشد و در فضیلت آن کافی است که بدانیم خدا بهترین برنامه اش را در این شب برای انسان ها فرستاد.
وی با بیان اینکه پرودگار عالم، شب قدر را فرصت طلایی برای بندگان قرار داده و فرموده این شب برابر با هزار شب یا همان ۸۰ سال است، تصریح کرد: شب های قدر، شب های ویژه ای است که پروردگار عالم بهترین تحفه اش را شامل حال زمینی ها می کند.
حجت الاسلام کاظم لو همچنین گفت: در شب های قدر نه تنها لطف خداوند شامل حال انسان ها می شود، بلکه انبیای الهی نیز در این شبها انسان های پاک و مخلص را مورد عنایت قرار می دهند.
رییس حوزه علمیه خواهران استان قزوین یادآور شد: یکی دیگر از ویژگی های شب های قدر، مصادف شدن آن با شهادت مظلوم ترین شخصیت روی زمین امام علی (ع) است.
وی ادامه داد: البته پروردگار دانا و توانا با برنامه ریزی هایی که داشته شهادت حضرت علی (ع) را در مسجد و با ضربت در نماز در این شب مقدر کرده تا رحمت واسعه خود و نگاه ویژه امام اول شیعیان با انسان ها باشد.
این مسوول با بیان اینکه شب قدر، شب عاقبت به خیری برای زندگان و بخشش برای مردگان است، اظهار داشت: شب های قدر، فرصت دعا و مناجات است و با آدابی که نقل شده و قرآن را واسطه قرار داده، اهل بیت و خدا را قسم می دهیم تا بخشش و رحمت خداوند شامل حال انسان ها شود.
رییس حوزه علمیه خواهران قزوین در پاسخ به اینکه آیا شب قدر پیش از اسلام هم وجود داشته است؟ افزود: در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام آمده است که لطف خداوند متعال بر امت من بوده که احدی از امت های پیشین از این موهبت برخوردار نبوده اند.
نظر شما