۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۴:۴۱
کد خبر: 84728584
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهروندان قرچکی همنوا با یتیمان کوفه در سوگ امیرمومنان نشستند

قرچک - ایرنا - در شب شهادت حضرت علی(ع) ، مردم خداجوی شهرستان قرچک با حضور در مساجد، تکایا و آستان مقدس امامزادگان، شب قدر را تا سحر احیاء گرفته و در ماتم شهادت نخستین امام شیعیان به عزاداری پرداختند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم خداجوی شهرستان قرچک در دومین شب قدر با حضور در مسجد جامع، گلزار شهدای گمنام، امامزاده بی‌بی زبیده، امامزاده ابراهیم و امامزاده عبدالله، با قرائت دعای جوشن کبیر به درگاه خداوند متعال نیایش کرده و با شب‌زنده داری و قرائت ادعیه و قرآن برای بخشش گناهان خود دعا کردند.
مردم قرچک پس از اقامه عزای شهادت حضرت علی(ع)، قرآن بر سرگرفته و چهارده معصوم را بین خود و خداوند واسطه قرار دادند و از درگاه ایزد منان تعجیل در فرج امام زمان(عج) و رفع بلایا را از ایران اسلامی خواستار شدند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در مراسم شب قدر که در صحن مطهر امامزاده ابراهیم روستای ولی‌آباد قرچک برگزار شد از شب‌های قدر به عنوان بهترین زمان برای افزایش شناخت و بصیرت یاد کرد.
حجت الاسلام سیدمحسن محمودی افزود: شب‌های قدر بهترین زمان برای افزایش بصیرت، شناخت و جلوگیری از انحراف در ارزش‌های اسلامی است چرا که انحراف کاری می کند کسانی که حضرت علی را دیدند و جایکاه و موقعیت ایشان را به خوبی درک‌ می‌کردند، در محراب عبادت بر فرق داماد پیامبر،حجت خدا و وصی رسول الله شمشیر زده و ایشان را به شهادت رسانند.

شهروندان قرچکی همنوا با یتیمان کوفه در سوگ امیرمومنان


وی اظهار داشت: صراط مستقیم و راه هدایت، همان مسیری است که حضرت علی(ع) برای ما ترسیم نموده و در نمازهای روزانه و در سوره حمد از خداوند می‌خواهیم که ما را در مسیر مستقیم نگاه دارد.
حضرت علی(ع) در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان سال چهلم هجری قمری در مسجد کوفه به دست عبدالرحمن بن ملجم مرادی ضربت خوردند و در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان همان سال به شهادت رسیدند.
در بسیاری از روایات، به احتمال قوی یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و یا بیست و سوم ماه مبارک رمضان، شب قدر است و مردم تا سحر این شب‌ها را احیا می‌گیرند.
شهرستان قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha