اکبر طیبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از فعالیت ۶۰ اکیپ پایش و شناسایی آفت سن در مزارع گندم استان خبر داد و افزود: تا کنون عملیات مقابله با آفت سِن مادر در حدود ۳۰ هزار هکتار از مزارع گندم استان انجام شده است.
وی ادامه داد: سال گذشته کل مزارعی که عملیات مقابله با آفت سن مادر در آنها انجام شد، ۳۷ هزار هکتار بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه امسال شدت و طغیان آفت سن در مزارع گندم استان به شدت سال گذشته نیست، گفت: با این وجود در سطح بیشتری برای مبارزه با این آفت در سطح مزارع استان، اقدام کرده ایم.
طیبی گفت: در سال جاری حدود ۳۱۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان زنجان زیر کشت گندم هستند که ۱۸ هزار هکتار آن در مزارع آبی و مابقی به صورت دیم است.
به گزارش ایرنا، سن گندم مهمترین آفت گندم و جو در ایران است که اقدام به تغذیه از مواد درون گندم یا جو می کند و در نهایت محصولی که عاید کشاورز می شود، خوشه خشک و سیاه شده گندم و جو است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه مبارزه با آفت ملخ نیز در اراضی کشاورزی طارم در حال انجام است، گفت: در این شهرستان نیز ۶۰ کارشناس در قالب اکیپ های مختلف مشغول کانون یابی و کانون کوبی هستند و تا کنون در سطح ۵۰۰ هکتار از اراضی عملیات مبارزه با آفت در طارم انجام شده است.
طیبی خاطرنشان کرد: به واسطه عملیات پایش و شناسایی که سال گذشته در سطح ۴۰ هزار هکتار از راضی طارم انجام شد، امسال کار مبارزه با آفت ملخ تقریبا راحتتر است و تلاش کرده ایم با اقدام سریع و تجهیز اکیپ ها، عملکرد مطلوبی در مبارزه با آفت با ملخ صورت بگیرد.
نظر شما