صلاح محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: علاقهمندان به سرمایهگذاری در این پروژه تا یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری فرصت دارند مدارک مورد نیاز و درخواست خود را به این ادارهکل تحویل دهند.
وی ادامه داد: مدت زمان اجرای پروژه در این فراخوان ۳۶ ماه تعیین شده و در صورت تائید کارگروه واگذاری موزه صلح سردشت به مدت ۱۵ سال در اختیار سرمایهگذار قرار خواهد گرفت.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت بیان کرد: صلاحیت و اهلیت مالی، فنی و عمومی سرمایهگذاران متقاضی توسط کمیته فنی بازرگانی مورد ارزیابی قرار میگیرد و کمیته در رد و یا قبول آن اختیار تام دارد و هرگونه تغییر در فرایند پروژهها باید با هماهنگی کارفرما باشد.
محمدی با بیان اینکه این موزه با هداف نشان دادن مظلومیت قربانیان حادثه بمباران شیمیایی راهاندازی میشود، گفت: تعیین تکلیف زمین محل اجرای این طرح به اتمام رسیده و در اختیار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، در بمباران شیمیایی سردشت در هفتم تیر ۱۳۶۶ رژیم بعثی عراق با استفاده از بمب های شیمیایی چهار نقطه پر ازدحام شهر سردشت از توابع استان آذربایجان غربی را مورد حمله قرار داد.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات منفی بسیاری به وجود آورد و این شهر اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هسته ای هیروشیما نامیده شده است.
این شهرستان با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با کشور عراق واقع شده است.
نظر شما