آنهطواق محمدآلق روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: پیش بینی تولید گلاب از این مقدار گل محمدی بین هفت تا هشت تن است که در مجموع درآمدی افزون بر سه میلیارد ریال عاید کشاورزان این منطقه میکند ضمن اینکه حدود ۸۰۰ میلیون ریال آن صرف هزینههای کارگری و گلاب گیری میشود.
وی افزود: کشت گل محمدی به همت کشاورزان عضو شرکت تعاونی "صحرای سبز کُرند" ابتدا در سال ۹۷ و در سطح ۱.۵ هکتار آغاز شد که به سبب موفقیت آن این سطح به ۲ برابر افزایش یافت.
محمدآلق اضافه کرد: بخش مرزی داشلی برون گنبدکاووس از نواحی بیابانی و کم باران نواحی شمالی استان گلستان است و ببار نشستن گل محمدی در این منطقه دور از انتظار بود.
رییس مرکز جهادکشاورزی اترک گنبدکاووس ادامه داد: پس از ببار نشستن گل محمدی در منطقه کُرند، کشاورزان عضو شرکت تعاونی اشاره شده اقدام به گلابگیری نمودند که در مجموع کشت گل محمدی و گلاب گیری آن توجیه اقتصادی خوبی نسبت به سایر محصولات داشت.
وی گفت: باتوجه به شریط آب و هوایی منطقه مرزی گنبدکاووس و نیز استعداد اراضی حاشیه رودخانه اترک برای ایجاد مزارع گل محمدی قرار است سطح مزارع این منطقه تا ۳۰ هکتار دیگر افزایش پیدا کند.
به گفته محمدآلق برداشت گل محمدی از نواحی مرزی گنبدکاووس با توجه به شرایط آب و هوایی و چند مرحله برداشت گلبرگ تا پایان اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
بخش مرزی داشلی برون گنبدکاووس درمجموع ۵۷ هزار هکتار اراضی زراعی قابل کشت دارد که از این مقدار حدود ۱۲ هزار هکتار در حاشیه رودخانه اترک بهصورت آبی کشت میشود و ۴۵ هزار هکتار دیگر نیز هرسال بهصورت دیم به زیر کشت گندم و جو میرود.
نظر شما