به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، دکتر حسین قناعتی در جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران که با حضور مرتضی مجتهدزاده سرپرست داروخانه های دانشکده داروسازی و داروخانه های بیمارستان این دانشگاه برگزار شد، درمورد تعرفههای پزشکی افزود: همه ما قبول داریم که تعرفهها درست نیست، دولت هم باید این مساله را مدنظر قرار دهد که تعرفه گذاری توسط کارشناسان دارای صلاحیت انجام شود نه اینکه سلیقه ای و براساس تامین منافع بیمهها، تصمیمگیری شود.
وی هشدار داد: اگر تعرفه گذاریها درست انجام نشود و این روال ادامه پیدا کند، بالاخره یک روز با کاهش جدی گروه پزشکی و پرستاری مواجه می شویم، چنانچه در حال حاضر کوچ کادر درمانی به بخش خصوصی و به خارج از کشور نگرانکننده است که امیدوارم مسوولان این واقعیتها را ببینند و مساله را حل کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: مصوبه حذف سقف حقوق و مالیات پلکانی در حال نهایی شدن است که اگر این مهم رخ دهد مقداری از چالشهای ما در حوزه درمان حل می شود.
قناعتی با تأکید به معاونان خود مبنی بر اینکه نظارتها باید جدی گرفته شوند و حقوق مردم رعایت شود، ابراز امیدواری کرد با همکاری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران مسایل و مشکلات داروخانهها مرتفع و نظارت بر داروخانههای شهری بیشتر شود.
بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی همچنین با یادآوری نگرانیهای وزیر بهداشت در زمینه نحوه توزیع دارو در شهرری، برنامهریزی جدی برای رسیدگی به این مهم را خواستار شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران خطاب به معاونان این دانشگاه با بیان اینکه چیدمان مدیریتی تقریباً به پایان رسیده و با استقرار تیم جدید باید به سمت کارهای پیشرفتهتر حرکت کنیم، افزود: از معاونان میخواهم برنامه مشخصی را برای نشست با افراد صاحب صلاحیت و توانمند در حوزههای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و درمانی بهصورت چهار بار در یک فصل طراحی و تنظیم کنند تا افراد با گرایشهای سیاسی مختلف بیایند صحبت کنند زیرا دانشگاه جای همین نقدها بوده و بسیار مهم است که نقد بیرون از دانشگاه داشته باشیم بنابراین برنامهها را برای این موضوع در هیاترییسه تصویب و پس از آن اجرا کنید.
قناعتی با تأکید بر اینکه از نقد نهراسید، خاطرنشان کرد: من نیز بهعنوان رییس دانشگاه نباید فکر کنم که همه تصمیمهایی که میگیریم، درست است بلکه نیاز به چکشکاری و مداخله دارد بنابراین خودتان را در معرض نقد قرار دهید و از نقد شدن نترسید.
وی به ارتباطات بینالمللی و به لزوم رعایت همه ضوابط اشاره کرد و گفت: من باور دارم که ارتباطات بینالمللی برای رشد دانشگاه بسیار مهم است و شاخصها و معیارهای رتبهبندی را افزایش میدهد بنابراین ضوابط بینالمللی که باعث رشد دانشگاه در سطحبندی دانشگاهها میشود را باید رصد کنید.
نظر شما