افزایش بهره‌وری و کارآمدی صنعت حمل‌ونقل کشور با سامانه بومی الکترونیکی

تهران- ایرنا- سامانه الکترونیکی حمل و نقل یاور با حمایت معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برای افزایش بهره‌وری ناوگان حمل‌ونقل توسط شرکت دانش بنیان اورنگ پژوهان پارسه پیاده‌سازی و بومی شد.

به گزارش گروه علم وآموزش ایرنا، صنعت حمل‌ونقل که بخش اعظم آن به حوزه حمل و نقل زمینی و خودرو مرتبط است، نیازمند استفاده از فناوری‌هایی است که بتواند آن را به شکل درست و کاربردی توسعه دهد. سال‌ها است محققان در تلاش هستند تا با نفوذ فناوری‌ها و نوآوری‌ها به عرصه حمل و نقل؛ این حوزه را به روز رسانی کنند.

در این راستا سامانه‌ای برای مدیریت ناوگان حمل‌ونقل، مدیریت سرویس و درخواست، مدیریت تعمیرات و نگهداری خودرو و نرم‌افزار ردیاب موبایل با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی شده است.

این محصول به مدیران شرکت‌ها و سازمان‌هایی که تعداد زیادی خودرو و وسیله نقلیه دارند، این امکان را می‌دهد که در هر لحظه اطلاعات کاملی از تمام خودروهای خود از جمله مسیر فعلی، مسیر حرکت، زمان و تعداد توقف‌ها، انحراف از مسیر و میزان مصرف سوخت داشته باشند و با گزارش‌های روزانه، ماهیانه، سالیانه و داشبوردهای خاص مدیریتی در کنار نمودارهای مربوطه تصمیمات بهتری اتخاذ کنند.

این سامانه متشکل از مجموعه‌ای از دستگاه‌های موقعیت‌یاب است که روی خودروها نصب می‌شود و اطلاعات جغرافیایی را از ماهواره‌ها دریافت کرده و به پنل مربوطه که در اختیار کاربر قرار گرفته است، ارسال می‌کند.

براساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، کاربر می‌تواند با استفاده از پنل تمامی اطلاعات و گزارش‌ها را در فرمت‌های مختلف به‌صورت اکسل و نموداری دریافت و بررسی استفاده کند.

ایجاد کانال ارتباطی جدید و قوی‌تر با مشترکین با قابلیت ثبت تاریخچه فعالیت‌ها، نظارت آنلاین و دقیق بر ناوگان و مشاهده عملکرد آن‌ها، بایگانی و جست‌وجوی راحت و آسان از اطلاعات مأموریت‌ها و درخواست کارکنان، مستندسازی و تسهیل در آمارگیری از تمام گزارش‌های واصل شده از رانندگان و کارکنان، افزایش بهره‌وری و کارآمدی ناوگان و کاهش هزینه‌های مربوط به مصرف سوخت، تعمیرات و نگهداری و پرسنلی، برخی از امکانات این سامانه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha