ولی اسماعیلی روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه استانی سبلان اردبیل گفت: با صرف این میزان اعتبار در سال جاری، طرح آبرسانی به روستاهای بخش مرزی موران که هم اینک در حال اجراست، با سرعت بیشتر ادامه خواهد یافت.
وی بیان کرد: تلاش برای عمران و آبادانی شهرستان گرمی به صورت جهادی ادامه دارد و با تخصیص این میزان اعتبار ویژه، عملیات اجرایی فازهای اول، دوم و سوم مجتمع آبرسانی بخش موران تکمیل میشود.
نماینده مردم گرمی مغان و انگوت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: عملیات اجرایی آبرسانی به بخش موران بزودی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در محل مجتمع داشدیبی شروع میشود.
وی تعداد افراد بهرهمند از اجرای این طرح را بیش از ۱۰ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: مجری این طرح بسیج سازندگی و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تعیین شده و برای تکمیل این طرح بزرگ، باید دستگاههای اجرایی شهرستان نیز همکاری لازم را داشته باشند.
به گزارش ایرنا، هماکنون پروژه آبرسانی به بخش موران با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی در حال اجراست و انتظار میرود که این طرح تا پایان امسال تکمیل شود.
آبرسانی به بخش مرزی موران شهرستان گرمی مغان از سال ۱۳۹۴ آغاز شده ولی اهالی این بخش مرزی محروم همچنان چشم انتظار پایان وعدهها برای حل مشکل آب خود هستند.
آبرسانی به ۶۳ روستای این بخش واقع در شمال استان اردبیل و در جوار جمهوری آذربایجان به خصوص در فصل تابستان به صورت سیار و با استفاده از تانکر انجام می شود و همین مساله نبود آب در سالهای گذشته موجب مهاجرت بیشتر جمعیت این منطقه شده است.
بیش از نیمی از جمعیت ساکن در روستاهای این بخش به علت کمبود آب و نبود راه مناسب و سایر خدمات رفاهی و معیشتی از اوایل دهه ۱۳۷۰ تاکنون به مناطق دیگر مهاجرت کرده است.
بنا به اعلام شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل، در حال حاضر ۵۶ درصد روستاهای اردبیل دارای آب پایدار است و با بهرهبرداری از ۱۵ مجتمع آبرسانی روستایی در دست اجرا تا چهار سال آینده، ۳۲۰ هزار نفر از مردم روستاهای استان از آب پایدار بهرهمند خواهند شد.
مجتمعهای آبرسانی روستایی احداث شده در استان اردبیل بالغ بر ۹۰۰ روستای این استان را تحت پوشش قرار میدهد.
استان اردبیل یک هزار و ۷۰۰ روستای دارای سکنه دارد و شاخص بهرهمندی روستاهای اردبیل از نعمت آب ۷۵ درصد است.
نظر شما