۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۵۸
کد خبرنگار: 2202
کد خبر: 84732108
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزایش ۵۰ درصدی کمک‌های مردم خراسان جنوبی به عتبات عالیات

بیرجند - ایرنا - رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی گفت: با وجود وضعیت اقتصادی، شیوع کرونا و برگزار نشدن همایش‌های محوری، کمک‌های مردم این استان به اعتاب مقدسه در سال ۱۴۰۰ به هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید که ۵۰ درصد افزایش داشته است.

موسی جوینده روز سه‌شنبه در نشست شورای مشورتی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خراسان جنوبی افزود: مردم این استان سه میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان در سال ۱۳۹۹ کمک کردند و با مبلغ اهدایی در سال ۱۴۰۰ سرانه استان را به بالای ۹ هزار تومان رساندند.

وی گفت: قبل از کرونا برنامه‌های متفاوتی برای جذب و جمع‌آوری کمک‌های مردمی برگزار می‌شد که با شیوع کرونا این برنامه‌ها تعطیل شد ولی مردم خراسان جنوبی همچنان پیشتاز بوده‌اند و راهشان را برای کمک به اعتاب مقدسه انتخاب کرده‌اند.

رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی توجه به مسایل فرهنگی را در کنار عمران و بازسازی حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: فرهنگ وقف و کمک به اعتاب مقدسه در این استان پایه‌ریزی شده که باید تقویت شود.

وی بر ضرورت بهره‌گیری از فضای مجازی و اطلاع‌رسانی تاکید کرد و گفت: امروز با توجه به هجمه‌ای که دشمن در زمینه کمک به اعتاب مقدسه دارد باید این حوزه را تقویت و نسبت به تولید محتوای رسانه‌ای اقدام کرد.

جوینده ادامه داد: خراسان جنوبی همواره در مسایل مربوط به عتبات عالیات پیش قدم و جلوتر از استان‌های دیگر بوده اما این مهم نباید دلیلی برای کم‌کاری در این حوزه شود لذا موفقیت در این راه نیازمند همراهی و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها، نهادها، انجمن‌ها و اقشار است که امیدواریم با تحقق این امر شاهد نتایج قابل توجهی در حوزه کاری باشیم.

وی با بیان اینکه توجه به صنایع دستی همچون فرش، گبه و گلیم بافی در دستور کار ستاد عتبات عالیات خراسان جنوبی قرار گرفته است گفت: از سال ۹۳ تاکنون بیش از سه میلیارد تومان نخ خریداری شده که علاوه بر کمک مردمی با آموزش‌هایی که در کارگاه‌های مورد نظر ارایه می‌شود سبب اشتغالزایی در حوزه‌های مختلف روستایی شده است.

رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی یادآور شد: خیرین خانم در روستاها پس از آموزش و فعالیت در کارگاه‌های ستاد عتبات عالیات اقدام به راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک مقیاس در منازل کردند که سبب افزایش درآمد خانوار شده است.

وی از توسعه فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات تا سطح روستاهای بالای چهار هزار نفر خبر داد و گفت: امیدواریم راه‌اندازی این ستادها نقش قابل توجهی در اهداف مورد نظر داشته باشد.

جوینده افزود: گسترش فعالیت‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در فضای مجازی به عنوان یکی از راهکارهای موثر در جمع‌آوری نذورات مردمی و طرح چهره به چهره با انتخاب افراد علاقه‌مند، تاثیرگذار و مورد اعتماد مردم برای کمک به اعتاب مقدسه مورد توجه قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha