به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز سه شنبه در نشست هم اندیشی تبیین شعار سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: بی تردید مشکلاتی سر راه اجرایی شدن ایده نخبگان و حرکت به سمت تولید و تجاری سازی در شرکتهای دانش بنیان وجود دارد که باید با هم افزایی مدیرانی استان رفع شود.
وی افزود: در این میان می توان کارگروه هایی در حوزه های مختلف کشاورزی، گردشگری و صنایع با تعداد محدود شرکتها برگزار کرد تا مشکلات آنها به طور موردی و ویژه مورد بررسی قرار گیرد.
حسین نژاد با بیان اینکه نباید شرکت های دانش بنیان درگیر مسائل مادی و تسهیلاتی شوند، گفت: این شرکتها در حال حرکت به سمتی هستند که در اقتصاد کشور سهم قابل توجهی را کسب کنند بنابراین باتوجه به تأکیدات مقام معظم رهبری برای توسعه و حمایت از این شرکتها، باید نظام بانکی از شرکتهای دانش بنیان و فعالیتهای استارت آپها با ارائه تسهیلات حمایت کند.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت شرکت های دانش بنیان در مسیر نیازهای استان قرار گیرد، گفت: استفاده از تولیدات شرکت های دانش بنیان استان در دستور کار مدیران خراسان شمالی قرار خواهد گرفت تا شاهد رونق بیش از پیش این شرکت ها و اشتغال آفرینی آنها باشیم.
در این نشست مشکلات مالی و تقاضا برای دریافت تسهیلات، مشکلات در فروش محصولات، بروکراسی اداری در ادارات و بانکها، تشکیل کارگروه ویژه برای رسیدگی به مشکلات شرکتهای دانشبنیان، نبود حمایت درست ادارات دولتی از کارآفرینان و شرکتهای دانشبنیان از دغدغههای مدیران شرکتهای دانشبنیان و فناور خراسان شمالی عنوان شد.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.
این استان دارای ۳۳ دانشگاه دولتی و غیردولتی، موسسه و مرکز آموزش عالی است و ۲۹ هزار دانشجو در این دانشگاه ها تحصیل می کنند.
چهار مرکز رشد، ۱۳۰ شرکت فناور، ۳۱شرکت دانش بنیان و ۲۳ صنعت خلاق زیر پوشش پارک علم و فناوری خراسان شمالی فعالیت می کنند.
.
نظر شما