هفتمین فراخوان صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF) منتشر شد

تهران- ایرنا- هفتمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF)» با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و آکادمی علوم چین (CAS) منتشر شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF)، هفتمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF)» با همکاری آکادمی علوم چین (CAS) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) در راستای فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققین ایرانی و محققین آکادمی علوم چین در قالب «پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» منتشر شد.

پژوهش های ارایه شده در دو قالب‌های حمایتی «پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» مورد پشتیبانی قرار می گیرد.

در بخش پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک؛ SRSF حداکثر از شش پروژه تحقیقاتی مشترک در دو زمینه علمی  از قبیل مواد پیشرفته (Advanced Materials) و علوم آب (Water Science) حمایت خواهد کرد.

پژوهشگران ایرانی می‌توانند از امروز ششم اردیبهشت ۱۴۰۱ تا ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت کنند، ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود.

حداقل مدت زمان اجرای پروژه پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرای پروژه پژوهشی در قالب این فراخوان سه سال است، حداکثر حمایت برای پژوهشگران ایرانی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال برای حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.

در بخش کارگاه‌های مشترک نیز صندوق علمی مشترک راه ابریشم حداکثر از سه کارگاه مشترک در زمینه‌های علمی مواد پیشرفته (Advanced Materials) و علوم آب (Water Science) حمایت خواهد کرد.

پژوهشگران ایرانی می‌توانند از تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ تا ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت کنند، در صورت برگزاری کارگاه در ایران، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور حمایت مالی جهت میزبانی کارگاه را ارائه خواهد کرد و CAS نیز هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین چینی را جهت شرکت در کارگاه تأمین می کند.

در صورت برگزاری کارگاه در چین، حمایت مالی CAS از محققین خود برای میزبانی کارگاه خواهد بود، در حالی‌که صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین ایرانی را جهت شرکت در کارگاه تأمین خواهد کرد، در صورتی که تا ابتدای سال میلادی آتی محدودیت‌های سفر مربوط به همه‌گیری بیماری کوید -۱۹ همچنان برقرار باشد، کارگاه‌های برگزیده به صورت مجازی برگزار شده و هزینه‌های مربوط به هر کارگاه نیز بر اساس معیارهای یک رویداد مجازی محاسبه خواهد شد. ‌

بر اساس زمان بندی اعلام شده پایان مهلت ارسال طرح‌های پژوهشی: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، اعلام نتایج نهایی: نیمه دوم مهر ۱۴۰۱ وآغاز پروژه‌های پژوهشی: نیمه دوم دی ۱۴۰۱ است.

برای اطلاع از  «شرایط و ضوابط عمومی» و  «مشخصات واجدین شرایط»  شرکت در این فراخوان در قالب طرح پژوهشی مشترک، به ترتیب از https://insf.org/file/download/news/۱۶۵۰۹۶۸۸۸۱-.pdf و همچنین از روی لینک  https://insf.org/fa/news/- دریافت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha