آخوند خال محمد سرفراز روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: نیروهای صهیونیست از ابتدای اشغال فلسطین در پی محدود کردن مسئله قدس در ابعاد قومی و یا ملی بودند ولی امام راحل با اعلام موضع به موقع و نامگذاری روز قدس، مسئله اول جهانی به این امر بخشید و نوعی مشارکت عمومی برای مخالفت با سیاست های رژیم صهیونیستی ایجاد کرد.
وی افزود: در واقع امام(ره) با نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس به رژیم صهیونیستی، آمریکا و حامیان غربی آن ثابت کرد، مظلومان جهان تنها نیستند و دفاع از مظلوم جزو اصول این نظام اسلامی است.
آخوند سرفراز با بیان اینکه دفاع از مظلوم، دفاع از مسلمانان ستمدیده و وحدت اسلامی در برابر دشمنان همگی برگرفته از قرآن کریم هستند، گفت: وقتی سرزمین فلسطین اسلامی در اشغال نیروهای صهیونیست قرار گرفته و فرزندان مسلمان این سرزمین با نثار خون از آرمان مقدس خود دفاع می کنند، وظیفه ما است که با بهره گیری از تمامی ظرفیت ها، مظلومیت فلسطینی ها را به گوش جهانیان برسانیم.
این کارشناس ارشد فقه و معارف اسلامی با اشاره به حملات اخیر صهیونیست ها به مسجدالاقصی، بیان داشت: سالهاست که مردم فلسطین زیر گلولههای رژیم صهیونیستی زندگی کرده اند و بارها مورد حمله این رژیم جنایتکار قرار گرفته اند به گونه ای که حمله اخیر آنها به مسجد الاقصی نیز امر غیرمنتظره ای نیست.
وی افزود: در این میان سکوت نهادهایی که ادعای دفاع از حقوق بشر دارند، تاسف بار است و چه بسا شاید قطعنامه هایی از سوی سازمان های به اصطلاح مدافع حقوق بشر نیز صادر شود ولی یا به اجرا در می آید و یا در همان ابتدا توسط حامیان رژیم صهیونیستی وتو می شود.
به گزارش ایرنا، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، روز جهانی قدس است. حضرت امام در سال ۱۳۵۸ش این روز را برای حمایت از مردم فلسطین نامگذاری کرد و از مسلمانان جهان خواست برای حمایت از مردم فلسطین و کوتاه کردن دست رژیم صهیونیست در سرزمین های اشغالی راهپیمایی کنند. در این روز مراسم های متعددی در کشورهای مختلف جهان در حمایت از فلسطینیان برگزار می شود.
نظر شما