محسن عسکری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حجم فعلی سد دامغان ۱۳ میلیون و ۸۱۰ هزار متر مکعب است در حالی که در زمان مشابه سال گذشته ۱۵ میلیون و ۸۶۰ هزار مترمکعب بود.
سرپرست شرکت آب منطقهای استان سمنان اضافه کرد: حجم مخزن سد دامغان در تراز عادی ۱۶ میلیون و ۵۰۰ میلیون متر مکعب است.
وی با اشاره به ۸۴ درصد پرشدگی سد دامغان، خاطر نشان کرد: درصد پرشدگی این سد در سال گذشته ۹۶ درصد بود که آمارها نشانگر کاهش سطح تراز آب است.
عسکری ادامه داد: اکنون میزان خروجی آب سد دامغان ۶۲۵ لیتر بر ثانیه است که سال گذشته خروجی این سد ۶۶۰ لیتر بر ثانیه بود.
سرپرست شرکت آب منطقهای استان سمنان اضافه کرد: ورودی سد دامغان امسال ۵۷۹ لیتر بر ثانیه است که این عدد در سال گذشته ۸۱۰ لیتر بر ثانیه بود.
عسکری تصریح کرد: حجم سد دامغان امسال به ۱۳ میلیون و ۸۱۰ هزار مترمکعب رسید که بیانگر خالی بودن ۱۶ درصد از حجم مخزن این سد است.
سرپرست شرکت آب منطقهای استان سمنان با بیان اینکه امسال حجم پرشدگی هر سه سد استان نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، افزود: مدیریت مصرف آب از سوی شهروندان امسال باید بیش از پیش جدی گرفته شود.
به گزارش ایرنا، سد شهید شاهچراغی دامغان که افتتاح آن به ۶ اسفند ۱۳۸۳ برمیگردد، این روزها از وضعیت خوبی برخوردار نیست و با کاهش حجم همراه است.
این سد، در ۱۲ کیلومتری شمال شهر دامغان قرار دارد که نقش اصلی و کلیدی آن، انتقال آب چشمه علی به دشتهای جنوبی است.
سمنان- ایرنا- سرپرست شرکت آب منطقهای استان سمنان گفت: حجم مخزن سد دامغان امسال نسبت به سال گذشته براساس اندازهگیریهای انجام شده ۱۲ درصد کاهش یافت.
اخبار مرتبط
-
مدیرعامل آبفا استان سمنان: شهرستان شاهرود ۲۰۸ لیتر بر ثانیه کمبود آب دارد
شاهرود - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: شهرستان شاهرود در مناطق شهری با…
نظر شما