کاظم دبیر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فرمایشات ارزشمند مقام معظم رهبری در نخستین لحظات تحویل سال و نامگذاری امسال با عنوان سال "تولید ، دانشبنیان و اشتغالآفرین" توسط معظم له اظهار کرد: توسعه هر استان منوط به ایجاد اشتغال پایدار در همان استان بوده و در بیشتر استانهای کشور نیز رویههایی در جهت حمایت از شرکتها و تولیدکنندگان بومی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در سال جاری برای حمایت از شرکتها و تولیدکنندگان سامانههای نرمافزاری و فروشگاههای تامینکننده تجهیزات مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات مدنظر دستگاههای استانی قرار خواهد گرفت.
وی گفت: برای تحقق این موضوع تمام خریدهای مربوط به معاملات کوچک و متوسط صرفا از طریق شرکتهای بومی عضو نظام صنفی رایانهای استان انجام شده و متولیان امر تهیه درخواست خرید و تهیه کننده باید اسناد استعلام یا مناقصه در بندهای عمومی پیمان بند مربوط به ارائه اسناد مربوط به عضویت در نظام صنفی رایانهای استان را درج کنند.
دبیر ادامه داد: در خصوص معاملات بزرگ اولویت با شرکتهای بومی همتراز با سایر شرکتکنندگان در مناقصه بوده و این مورد نیز در اسناد مناقصه و توسط مناقصهگذار درج گردد.
وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه از بین شرکتهای بومی عضو نظام صنفی رایانهای استان در آگهی مناقصه برندهای وجود نداشته باشد و برنده مناقصه از شرکتهای غیربومی انتخاب گردد در قرارداد فیمابین، مربوط به استفاده از نیروهای مقیم استان در بحث خدمات و پشتیبانی پس از فروش و افزایش نمایندگی به شرکتهای بومی با عضویت شرکت مجری در نظام صنفی رایانهای استان قید شود.
وی به ذیحسابان دستگاههای استانی نیز توصیه کرد در خصوص رعایت قوانین و مقررات مربوط به معاملات، مباحث مربوط به عضویت در نظام صنفی رایانهای استان را جزو موارد پیشنهادی در انجام معاملات لحاظ کنند.
در حال حاضر ۲۶۷ واحد فناور و ۳۳ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری استان اردبیل فعالیت دارند که ۱۷ مورد آن مربوط به صنعت میباشد و از این تعداد ۱۲ مورد در شهرکها و نواحی صنعتی استان مستقرند.
نظر شما