۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۲
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84738128
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نیویورکی‌ها دیگر در خانه‌های خود احساس امنیت نمی‌کنند

نیویورک –ایرنا- ساکنان شهر نیویورک به دلیل ناتوانی پلیس این شهر در مقابله با جرم و جنایت، می‌گویند ترس و نگرانی بر آنها غلبه کرده است و دیگر در خانه های خود احساس امنیت نمی کنند.

پلیس نیویورک گزارش داده است جرم و جنایت در مقایسه با سال ۲۰۲۱ افزایش داشته است. این شامل افزایش ۴۶.۷ درصدی سرقت ها، افزایش ۵۴ درصدی در سرقتهای بزرگ و جهش ۱۴.۹ درصدی در گزارش های تجاوز جنسی است.

نرخ قتل نسبت به سال گذشته ۱۳.۱ درصد کاهش یافته است، اما آمار قتل در نیویورک هنوز در مقایسه با دو سال گذشته ۹.۲ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان آمریکا، پس از سه دهه کاهش جرم، نرخ جرم و جنایت در سراسر شهر نیویورک در سال ۲۰۲۰ روندی صعودی به خود گرفت.

مقامات این افزایش را ناشی از ترکیبی از عوامل، از جمله تغییرات در سیستم قضایی مانند اصلاح قانون وثیقه در نیویورک  و  ورود  اسلحه‌های قاچاق و غیرقانونی می‌دانند.
 گروه‌های حامی سلاح و جرم‌شناسان می‌گویند که ابهام ایجاد شده به دلیل همه گیری ویروس کرونا، جرم و جنایت را در نیویورک افزایش داده است.

به گفته اریک آدامز شهردار نیویورک، مشکلات اقتصادی و اجتماعی ناشی از این همه‌گیری در افزایش جرم و جنایت نقش داشته است.

 به‌گفته او، تعداد افرادی که از ابتدای همه‌گیری خانه خود را از دست داده اند، «به‌طور قابل‌توجهی» افزایش یافته است.

در ماه ژانویه، آدامز از طرحی جامع برای مبارزه با موج جنایت در نیویورک خبر داد. این طرح شامل افزایش گشت زنی افسران پلیس، تامین منابع واحد توقیف اسلحه پلیس، فناوری جدید برای جلوگیری از ورود غیرقانونی اسلحه و ایجاد شغل برای ساکنان در معرض خطر است. مقامات این شهر همچنین یک واحد جنجالی از پلیس های لباس شخصی را به "تیم های ایمنی محله" تغییر نام داده اند.

بر اساس داده های گروه ویژه جرایم نفرت پلیس نیویورک، جرایم ناشی از نفرت در این شهر تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته  ۷۶ درصد افزایش یافته است.

آسیایی تبارهای ساکن نیویورک برای گسترش همه گیری کرونا مقصر جلوه داده شده و مورد حمله قرار می گیرند.

با گذشت یکسال از ریاست جمهوری جو بایدن و مخمصه‌های متعدد داخلی و بین المللی که گریبانگیر دولت او است، کارشناسان آمریکایی از افزایش لجام گسیخته خشونت‌های مسلحانه و مرگبار بعنوان یکی از معضلات داخلی در این کشور سخن می‌گویند و اذعان دارند که این دست خشونت‌ها در آمریکا از کنترل خارج شده است.

وقوع این تیراندازی در حالی است که فشارها بر دولت آمریکا جهت مقابله با خشونت های مسلحانه و قتل با سلاح گرم در این کشور، سرانجام جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده را روز گذشته وادار کرد تولید سلاح های ثبت نشده در این کشور را ممنوع اعلام کند.

 اسلحه های ثبت نشده به صورت خصوصی در آمریکا تولید می شوند و در پایگاه های دولتی ثبت نشده یا شماره سریال ندارند.

بر اساس گزارش گروه بایگانی خشونت مسلحانه، مرگ و میر ناشی از سلاح گرم در آمریکا در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است.

این گروه غیردولتی  گزارش داد که در سال ۲۰۲۱، ۲۰ هزار و ۷۲۶ مورد مرگ ناشی از سلاح گرم بدون احتساب خودکشی با اسلحه، در آمریکا ثبت شده است.

این گروه گزارش داد که موارد خشونت مسلحانه در آمریکا در سال ۲۰۲۱ شامل ۶۹۳ مورد تیراندازی دسته جمعی است که  ۷۰۲ کشته و بیش از ۲۸۰۰ زخمی بر جای گذاشته است.

به گزارش سی ان ان، برای هر ۱۰۰ آمریکایی بطرز باورنکردنی حدود ۱۲۰ قبضه اسلحه وجود دارد که برای جهانیان این موضوع باور کردنی نیست.

شمار دقیق سلاح‌هایی که دراختیار شهروندان آمریکایی قرار دارد به خاطر عواملی مانند، فروش غیرقانونی و سلاح‌های ثبت نشده مشخص نیست اما بنا بر داده‌های «اسمال آرمز سُروی» برآورد می‌شود که آمریکایی‌ها از ۸۵۷ میلیون قبضه سلاح قابل دسترس برای افراد غیر نظامی در جهان، ۳۹۳ میلیون قبضه از این سلاح‌ها را در اختیار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha