کیانوش عارفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رطوبت این سامانه یا به سمت هرمزگان نمیآید و یا به اندازهای نیست که بتواند منجر به بارشهای خوبی شود.
وی ادامه داد: احتمال بارندگی پراکنده هم در ارتفاعهای هرمزگان وجود دارد و دمای هوا در این مناطق با توجه به وزش باید از دریا به خشکی خنکتر است.
وی اشاره کرد: بیشتر بارندگیهایی که در غرب کشور رخ داد ناشی از فعالیت سامانهای است که از سمت دریای سرخ حرکت کرده بود و برای فعال شدن مونسونهای هند بایستی منتظر پایان فعالیت سامانه مذکور ماند.
معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان یادآور شد: سامانه مونسون هند که با احتمال فراوان مناطق جنوب شرقی همچون هرمزگان و سیستان و بلوچستان را متاثر میکند و میتواند منجر با بارش در این مناطق شود با تاخیر نسبت به سالهای گذشته از اوایل خرداد فعال خواهد شد.
عارفی با اشاره به شرایط آب و هوایی امروز، ۱۴ اردیبهشت گفت: وزش باد به نسبت شدید (با شدت کمتر در مقایسه با روزهای گذشته) در مناطق دریایی هرمزگان به ویژه جزایر غربی تداوم خواهد داشت و خلیج فارس به ویژه در جزایر غربی همچون کیش و لاوان تا ساعتهای بعدازظهر مواج پیش بینی شده است و بعدازظهر امروز سرعت باد در غرب جزیرهی لاوان به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج در محدوده ی ۱۸۰ سانتی متر خواهد رسید.
وی توصیه کرد: با توجه به مواج بودن دریا، به ویژه در بنادر غربی هرمزگان، ضمن اجتناب از فعالیتهای تفریحی با شناورهای سبک، تمهیدهای لازم برای تردد ایمن شناورهای مسافربری و کشتیهای تجاری انجام شود.
معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان اظهار داشت: رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق و افزایش موقتی سرعت باد در ساعتهای بعدازظهر در ارتفاعهای این استان، پیش بینی شده است و به لحاظ دمایی، تا پایان هفته جاری در اغلب مناطق به ویژه در مناطق شرقی افزایش ۲ تا چهار درجهای دما را باید انتظار داشت.
نظر شما