سرهنگ «فرخ جمالی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دودی کردن شیشه های خودرو به بهانه جلوگیری از آسیب نور خورشید به بدنه داخلی خودرو صورت می گیرد در حالیکه شدت تابش نور خورشید در همدان به گونه ای نیست که نیاز به دودی کردن شیشه خودرو باشد.
وی با بیان اینکه دودی کردن شیشه ها میزان سوانح را افزایش می دهد خاطرنشان کرد: این اقدام موجب محدودیت دید راننده به ویژه در شب هنگام شده همچنین تسلط راننده به مجاور وسیله نقلیه و آینه ها برای دیدن خودروهای عبوری محدود و کم می شود.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان معیار دودی نبودن شیشه ها را تشخیص سرنشینان و راننده اتومبیل از فاصله نزدیک دانست و گفت: مغازه هایی که اقدام به نصب برچسب دودی بر روی شیشه ها می کنند مجاز به نصب برچسب های دودی غلیظ نیستند.
سرهنگ جمالی تاکید کرد: هشدارهای لازم به فعالان در مشاغل نصب برچسب دودی بر روی شیشه اتومبیل داده شده است و در صورت بی توجهی طبق هماهنگی های صورت گرفته با اداره اماکن انتظامی همدان، با آنها برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی اظهار داشت: حساسیت پلیس نسبت به خودروهای عمومی، آژانس ها و اسنپ که نسبت به سوار کردن مسافران و جابجایی آنها اقدام می کنند بیشتر است و به منظور پیشگیری از بروز هر گونه خطری برای مسافر، طرح اعمال قانون خودروهای دارای شیشه دودی را با قوت بیشتری اجرایی می کنند.
نظر شما