به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، ماشین برداشت سیبزمینی در چرخه کشاورزی و برداشت انواع محصولات غدهای نظیر سیبزمینی، پیاز و سیر کاربرد دارد و به همین دلیل، در انواع مختلف و با ماموریتها و وظایف گوناگون طراحی شده است.
مدلهای مختلف این ماشین با توجه به شرایط کشاورز و اقلیم، اقدام به برداشت محصولات غدهای و جمعآوری آنها در کیسه، تریلی میکند.
شورش خاطری مدیرعامل شرکت طراح ژاو صنعت گفت: این شرکت قادر است در کنار تنوع ماشینهای تخصصی این حوزه، متناسب با شرایط کشاورزان، سفارش گرفته و ماشین دلخواه آنها را تولید کند. تمام قطعات این ماشینها، تولید شرکت است و آنها توانستهاند برخی قطعات تحریمی آن نظیر زنجیر را که پیشتر از آلمان وارد میشد، با همان میزان کیفیت، در داخل کشور تولید کنند.
وی بیان کرد: این قطعات ایرانساخت، علاوه بر تولید و فروش در داخل کشور، به برخی کشورها نیز صادر شده است. در مورد ماشینها نیز تاکنون چندین مورد صادرات به کشور عراق صورت گرفته است و در آیندهای نزدیک، فرآیند صادرات این ماشینها به کشورهای ارمنستان، آذربایجان و گرجستان صورت خواهد گرفت.
خاطری گفت: این شرکت با همگرایی صنعت و دانشگاه، از طریق تحصیل کردگان و افراد متخصص این حوزه، درصدد راهاندازی خط تولید این ماشینها به صورت کامل است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تاکید کرد: این شرکت چیزی در حوزه دانش و تجربه کم ندارد. مشکل بزرگ ما در شرایط فعلی، نقدینگی است که سبب شده شتاب توسعه محصولات پایین بیاید. معاونت علمی و فناوری، با اعطای تسهیلات، از تولید و توسعه محصولات ما حمایت کرد که امید است این حمایتها همچنان ادامه داشته باشد.
وی یادآور شد: تولید و توسعه ماشینآلات برداشت سیبزمینی برای حدود ۲۵ نفر به شکل مستقیم و حدود ۶۰ نفر به شکل غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است. طرح ماشین برداشت سیبزمینی با دریافت تسهیلات معاونت نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری مورد حمایت قرار گرفته است.
نظر شما