به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر رحمت صادقی، رییس دانشگاه کردستان روز یکشنبه در آیین افتتاحیه این جشنواره به مشکلات و مزایای آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری جشنواره تدریس خلاق، تبادل تجربه و مستندسازی ابتکارات است تا در آینده بتوان بهتر و با کیفیت مناسبتر از آن برای امتحانات، دروس عملی و کارگاهی استفاده کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد این جشنواره به اهداف ترسیم شده خود دست یابد و کتابچهای از این جشنواره تهیه شود تا از زحمات همه همکاران در سالهای آینده نیز استفاده شود.
رییس دانشگاه کردستان با اشاره به اتوماسیونی کردن همه فرآیندها، افزود: در گذشته در کتابخانهها و لابهلای مجلات تحقیق میکردیم تا موضوع و مطالب مورد نظر خود را پیدا کنیم و در نهایت اطلاعات اندک و ناقصی را هم جمع آوری میکردیم اما امروزه خوشبختانه به راحتی همه اطلاعات در دسترس است و در عرض چند دقیقه امکان جمع آوری اطلاعات کامل میسر است؛ چراکه استفاده از بستر فناوری اطلاعات در دانشگاهها در همه امور با سرعت در حال گسترش است.
صادقی همچنین به تاثیر کرونا در بکارگیری آموزش مجازی برای دانشگاهها اشاره کرد و گفت: اگر وضعیت کرونایی پیش نمیآمد، بی شک روند آموزش مجازی کندتر پیش میرفت اما خوشبختانه این مسیر کوتاه و امروزه استفاده از فناوری اطلاعات در آموزش مجازی گسترش پیدا کرده است.
معاون آموزش دانشگاه کردستان نیز اظهار داشت: اولین دوره جشنواره سال گذشته با تاکید بر آموزش مجازی برگزار شد که در آن اساتید اقدام به تبادل تجارب خود در این زمینه کردند.
محمد رزاقی یادآور شد: امسال و در دومین دوره این جشنواره ۳۰ ارائه و ۲۷ ایده عرضه خواهد شد که امیدواریم برای همه مفید باشد.
دومین دوره جشنواره تدریس خلاق در آموزش عالی در دانشگاه کردستان تا روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
نظر شما