فرشید شبانی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۶ هزار و ۷۸۴هکتار از مزاع گندم و یکهزار و ۳۶۴ هکتار مزارع جو برای سن مادر و پوزه، سمپاشی شد که بیشترین میزان مبارزه با افت سن در مزارع شهرستان لردگان، اردل، شهرکرد، بن و کیار بود.
وی اظهار داشت: سمپاشی مزارع تا اواخر خردادماه و زمان بروز حشرات کامل نسل جدید ادامه دارد و با توجه به شرایط بارندگی های امسال، برای تقویت مزارع و بالا بردن عملکرد، استفاده از کودهای ماکرو و میکرو و ترکیبات دارای اسید آمینه به کشاورزان توصیه میشود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هماکنون ۱۹هزار و ۲۱۵ هکتار گندم آبی و ۲۴هزار و۱۲۰هکتار گندم دیم و ۲۹هزار ۶۳۲ هکتار جو در استان کشت شده است، گفت: سهمیه مبارزه با علفهای هرز در این مزارع در سال زراعی جاری ۵۹هزار و ۳۰۰ هکتار پیشبینی شد که تاکنون ۳۶ هزار ۷۵۹ هکتار مبارزه با علف هرز انجام شده ا ست.
وی با اشاره به اینکه امسال قیمت کود پایه فسفاته و پتاسه نسبت به سنوات گذشته کاهش پیدا کرد، گفت: استفاده از کود شیمیایی اثرگذاری بالای در افزایش عملکرد محصول دارد.
به گفته وی، پارسال مبارزه با علفهای هرز در ۳۸هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی آبی و دیم گندم و جو استان انجام شد و امسال به توجه به افزایش قیمت گندم پیشبینی میشود سطح مبارزه در ۴۵ هزار هکتار از مزارع گندم و جو انجام شود.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۷۵ هزار بهرهبردار با تولید سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاوری فعالیت دارند.
نظر شما