به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی روز سهشنبه در آیین افتتاحیه رویداد بین المللی پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در هتل بادله ساری افزود: فضای دوستی و همکاری گسترده بین ایران با کشورهای عضو اکو باید بیش از پیش افزایش یابد چراکه این کشورهای مسلمان ظرفیت های سرشاری در حوزه های مختلف اقتصادی، گردشکری، زیرساختی و تجاری دارند.
وی خاطر نشان کرد: بدون شک زمینه همکاری مازندران با کشورهای عضو اکو باید مشخص شود چراکه این دیار تشنه سرمایه گذاران خارجی است.
امام جمعه ساری گفت : زیرساخت ها برای حضور فعالان اقتصادی خارجی در استان فراهم است و سرمایه گذاران کشورهای منطقه از حضور در مازندران برای سرمایه گذاری ضرر نخواهند کرد.
محمدی لائینی تصریح کرد: مازندران در حوزه های فرهنگی، اخلاقی و اعتقادی هم ظرفیت سرشاری دارد و به تعبیری دیگر تمامی زمینه ها برای حضور گردشگران در این دیار فراهم است.
وی افزود : سرمایه گذاری در حوزه های گردشگری، کشاورزی و صنعتی در مازندران در اولویت است و از سفیران کشورهای عضو اکو در ایران می خواهم که منایع سرشاری ایران اسلامی به ویژه مازندران را به کشورهای خود معرفی کنند.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: اشتراکات دینی و فرهنگی ایران با کشورهای عضو اکو می تواند زمینه تحقق اهداف که همان توسعه روابط و افزایش همکاری ها در حوزه های مختلف اقتصادی و گردشگری است را فراهم کند.
به گزارش ایرنا، مراسم افتتاحیه رویداد بینالمللی ساری۲۰۲۲ امروز سهشنبه ۲۰ اردیبهشت با حضور سفرای ۹ کشور عضو سازمان همکاریهای اقتصادی اکو و مدیران این سازمان بینالمللی و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در هتل بادله ساری در حال برگزاری است.
مهمانان خارجی افتتاحیه رویداد بینالمللی ساری۲۰۲۲ قرار است طی روزهای ۲۰، ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت با حضور مسئولان سازمان همکاریهای اقتصادی اکو بازدیدهایی از زیرساختهای اقتصادی و ظرفیتهای گردشگری مازندران داشته باشند.
پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد ساری۲۰۲۲ اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی میراث فرهنگی و استانداری مازندران به میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیات وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.
فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.
اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامههای ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعتگردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبههای توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران:
مازندران مشتاق ورود فعالان اقتصادی کشورهای عضو اکو است
ساری - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مازندران گفت: مازندران با برخورداری از ظرفیتهای مهم اقتصادی و گردشگری تشنه سرمایهگذاری خارجی و مشتاق ورود فعالان اقتصادی کشورهای عضو اکو و منطقه است.
اخبار مرتبط
-
وزیر میراث فرهنگی برای افتتاح رویداد بینالمللی ساری۲۰۲۲ به مازندران سفر میکند
ساری – ایرنا – سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت که وزیر میراث…
-
استاندار مازندران:
ایران آماده همکاری فراگیر اقتصادی باکشورهای عضو اکو است
ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده همکاری فراگیر و بی حد و حصر…
-
مدیران اکو و سفرای کشورهای عضو این اتحادیه وارد مازندران شدند
ساری - ایرنا - مسئولان سازمان همکاریهای اقتصادی اکو و سفرای کشورهای عضو این اتحادیه عصر امروز…
-
سفیر ازبکستان خواستار افزایش سفرهای زیارتی و تفریحی میان کشورهای اکو شد
ساری - ایرنا - سفیر ازبکستان با تاکید بر این که رویداد ساری۲۰۲۲ منجر به افزایش جریان گردشگری…
-
مازندران آماده میزبانی از رویداد ساری۲۰۲۲
ساری – ایرنا – رویداد بینالمللی ساری۲۰۲۲ که از آن به عنوان دروازه معرفی توانمندیهای گردشگری…
-
صنایع دستی اقوام ایران در ۷۰ غرفه نمایشگاهی افتتاحیه ساری۲۰۲۲ عرضه میشود
ساری – ایرنا – سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: همزمان با آغاز…
-
دبیرکل اتحادیه اکو: ساری۲۰۲۲ پیوند بین شهرهای کشورهای عضو اکو را تقویت میکند
ساری - ایرنا - دبیرکل سازمان همکاریهای اقتصادی اکو گفت: رویداد بینالمللی ساری۲۰۲۲ پیوند بین…
نظر شما