۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵
کد خبرنگار: 5212
کد خبر: 84747725
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی گناباد تخریب شد

گناباد- ایرنا- مدیر جهاد کشاوری گناباد گفت: با حکم دادستان گناباد سه مورد ساخت و ساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی بخش مرکزی این شهرستان، روز سه شنبه تخریب شد.

رمضانعلی قاسمی در حاشیه تخریب این واحدهای غیرمجاز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، حفظ و صیانت از اراضی ارزشمند کشاورزی را جزو اولویت‌های اصلی جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: با هر اقدامی که منجر به تخریب و تغییر کاربری اراضی کشاورزی شده باشد، به طور جدی برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: بیشتر ساخت و سازهای غیرمجاز توسط افراد فرصت طلب در زمان تعطیلات اداری و با سرعت انجام می‌شود و ما چاره ای جز دو مرحله اخطار و اجرای برنامه تخریب برای جلوگیری از سوء‌استفاده آنان نداریم.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: افرادی که به صورت غیرمجاز اقدام به تغییر کاربری اراضی کرده‌اند نباید انتظار مماشات داشته باشند بلکه باید در برابر قانون تمکین کرده و از مراجعه به دستگاهها و درخواست سفارش غیرقانونی بپرهیزند چون این درخواستها مورد توجه قرار نمی گیرد.

مسوول امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد هم با تاکید بر فرهنگ‌سازی به منظور پیشگیری از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در خارج از محدوده قانونی شهر و روستا، گفت: قلع و قمع بناهای غیرمجاز به عنوان راهکار نهایی در دستور کار قرار گرفته است و با متخلفان برخورد قانونی به عمل می‌آید. 

علی حبیبی اظهار داشت: هرگونه خرد کردن اراضی، احداث بنا شامل ساخت ملک و یا اتاقک، دیوارکشی و فنس‌کشی و تخلیه مصالح ساختمانی در زمین‌های کشاورزی شامل باغ ها و مزارع در حکم تغییر کاربری محسوب شده و مطابق قانون با متخلفان برخورد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پارسال ۶۱ بنا و سازه غیرمجاز در زمین های کشاورزی این شهرستان شناسایی و در اولویت تخریب قرار گرفت، گفت: اغلب بناهای غیرمجاز در مناطق قنات قصبه، نوغاب، سمویی، پشت دانشگاه آزاد اسلامی، چاه زنگویی، قنبرآباد، جاده رهن و ریاب، دلویی، بیلند، قوژد، مند و سایر مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد قرار دارد.

دادستان گناباد هفته جاری در نشست بررسی مسائل، مشکلات و عوامل موثر در تشدید سیلاب اخیر این شهرستان، گفته بود که ساخت و سازهای غیرمجاز بخش دولتی و خصوصی، که در مسیر سیلاب قرار داشته باشد و بستر افزایش خسارت‌ها را فراهم کند، بدون تشکیل پرونده قضایی تخریب می‌شود.

بارش شدید باران و تگرگ یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه جاری موجب وقوع دو مورد سیلاب در گناباد شد و حجم زیاد رواناب از سمت کاخک و جاده کلات به سمت این شهر حرکت کرده و وارد برخی از زمین‌های کشاورزی محدوده مرکزی گناباد و بخشی از مناطقی مانند نوغاب، بهاباد، روستای مند، بیدخت، قصبه شهر شد و خسارتهای زیادی به بخشهای کشاورزی و دامداری این شهرستان وارد کرد.

میزان خسارت وارد شده از ناحیه سیلاب به حوزه کشاورزی و زیربنایی این شهرستان بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال اعلام شده است.

مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha