انتظاری که از مجمع کمیته ملی المپیک می‌رود؛ "رودربایستی" دیگر جواب نمی‌دهد

تهران- ایرنا- انتظار می‌رود در مجمع فوق‌العاده کمیته ملی المپیک رای‌گیری برای زمان انتخابات این کمیته به صورت کتبی انجام شود.

به گزارش ایرنا، تعیین زمان مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک برای چندمین بار به یک چالش برای ورزش کشور تبدیل شد. در حالی که قرار بود مجمع انتخاباتی این کمیته اسفند سال گذشته برگزار شود، به یکباره به مجمع سالیانه تغییر پیدا کرد و به بهانه در پیش بودن بازی‌های آسیایی تصمیم گرفته شد که انتخابات کمیته ملی المپیک به پس از بازی‌های آسیایی موکول شود.

این تصمیم هیئت اجرایی با واکنش‌های زیادی روبرو شد؛ چرا که برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک نمی‌توانست هیچ تاثیری بر عملکرد کاروان ایران در بازی‌های آسیایی داشته باشد؛ اما برای هیئت اجرایی دستاویز خوبی شد تا انتخابات به تعویق بیفتد.

برگزار نشدن بازی‌های آسیایی در تاریخ مقرر کار اعضای هیئت اجرایی را برای بیشتر شدن دوره مسئولیت‌شان سخت کرد؛ چرا که دیگر نمی‌شد به این بهانه انتخابات کمیته را به تعویق بیندازند. در نهایت هیئت اجرایی مجبور شد جلسه‌ فوق‌العاده‌ای برای اینکه زمان جدید انتخابات تعیین شود برگزار کند. این جلسه سه‌شنبه هفته گذشته برگزار شد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد هیئت اجرایی تصمیم‌گیری در این خصوص را به مجمع موکول کرد؛ اما سوال اینجاست که اگر مجمع تصمیم‌گیرنده است چرا هیئت اجرایی تصمیم مجمع را به دو پیشنهاد محدود کرد؟

ضمن اینکه می‌شد نظر مجمع کمیته به صورت کتبی از اعضای آن گرفته شود و نیازی به برگزاری مجمع فوق‌العاده به صورت حضوری نبود. تصمیم در خصوص زمان مجمع موضوع پیچیده‌ای نبود که احتیاج به برگزاری مجمع باشد؛ همانطور که در مجمع اسفند سال گذشته رای‌گیری در این خصوص به صورت کتبی انجام نشد.

موضوع مهمی که در خصوص جلسه اخیر هیئت اجرایی وجود دارد این است که کیکاووس سعیدی در توجیه پیشنهاد دومی که برای تصویب در مجمع کمیته ملی المپیک ارائه شده عنوان کرد: "پیشنهاد دوم ملاحظه این موضوع است که اختلالی در حضور مقتدرانه کاروان ما در بازی‌های کشورهای اسلامی ایجاد نشود. ۲۰ فدراسیون درگیر این بازی‌ها هستند و بحث پشتیبانی از کاروان، تهیه ارز و بلیت و ... مورد ملاحظه قرار گرفت."

بازی‌های کشورهای اسلامی که بیشتر ابعاد غیرورزشی آن مطرح است، بهانه جدیدی است که دست هیئت اجرایی کمیته را برای برگزاری مجمع در اواخر مرداد و یا حتی اوایل شهریور باز گذاشته است. بهانه دیگر عدم برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک در اسرع وقت، عدم پاسخ IOC به آیین‌نامه انتخاباتی کمیته ملی المپیک است. هیئت اجرایی در طول ۴ سال گذشته فرصت داشت این آیین‌نامه را تدوین کند؛ اما در ماه‌های پایانی خود اقدام به این کار کردند. خیلی سخت می‌توان به شائبه‌هایی که در این خصوص وجود دارد فکر نکرد.

با توجه به شرایط فعلی می‌توان پیش‌بینی کرد این بار و در مجمع سوم خرداد، بازی‌های کشورهای اسلامی بهانه‌ای باشد برای اینکه مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک در اواخر مرداد و حتی شهریور برگزار شود؛ اما قطعا چنین اتفاقی پذیرفتنی نیست و باید در وهله اول مجمع به دنبال برگزاری انتخابات در سریع‌ترین زمان ممکن باشد؛ چرا که تا الان هم فرصت‌سوزی‌های زیادی صورت گرفته است.

ضمن اینکه در مجمع فوق‌العاده نباید اجازه تکرار اتفاقات مجمع سوم اسفند سال گذشته را داد. تصمیم‌گیری در خصوص اینکه انتخابات در چه تاریخی برگزار می‌شود باید به صورت کتبی انجام شود تا دیگر کسی در رودربایستی قرار نگیرد و بتواند آزادانه و با خیال راحت در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha