صالح محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برنامه ریزی جهادکشاورزی برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و اقلام استراتژیک افزود: قبل از سال جدید با توجه به برنامه ریزی های انجام گرفته، فراوانی کالاها را داشتیم تا جایی که با ورود ۶.۵ میلیون مسافر هیچ کمبودی در حوزه کالاهای اساسی از جمله گوشت، مرغ، شکر و روغن نداشتیم.
وی اظهار داشت: هر جا هم که احساس می کردیم احتمال دارد کمبودی ایجاد شود، از طریق دستگاه های مختلف از جمله استانداری فرمانداری ها، صمت و تعزیران در قالب اقدام مشترک اقداماتی انجام دادیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه اکنون نیز با توجه به طرح مردمی سازی یارانه ها تدارکات لازم دیده شد، بیان داشت: در این ارتباط نیز اقلام ضروری در انبارهای استان ذخیره شده است.
محمدی اظهار داشت: بخشی از کالاها در حوزه جهادکشاورزی ذخیره شده است از جمله گندم که به اندازه کافی تا سه ماه در انبارها موجود بوده ضمن اینکه فصل برداشت گندم است که وارد چرخه می شود، برای آرد هم تا سه ماه ذخیره انجام شد.
وی با بیان اینکه برنج نیز در انبارهای استان گیلان ذخیره شده است، افزود: برنج به اندازه کافی داریم ضمن اینکه قیمت برنج محلی هم تحت کنترل قرار خواهد گرفت. نهاده های دامی هم به اندازه کافی موجود بوده و برای چند ماه ذخیره سازی انجام گرفته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: با بیان اینکه شکر نیز در استان به اندازه کافی ذخیره شد، افزود: به طور کلی ذخایر اقلام استراتژیک انجام شده است و در صورت نیاز با هماهنگی از تهران دریافت می کنیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت سه کارخانه تولید روغن خوراکی در استان گیلان افزود:بیش از ٢٠ هزار تن روغن تصفیه نشده "خام" در اختیار این کارخانه ها قرار گرفت که نه تنها نیاز استان را برطرف می کند، بلکه بیش از نیاز نیز ذخیره شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در هیچ مقطعی در سال های گذشته همانند اکنون کالاهای اساسی در انبارها به عنوان "کالاهای استراتژیک" نداشتیم، افزود: بازرسی ها در بازار نیز با دستگاه های ذیربط انجام می شود تا خللی ایجاد نشود.
نظر شما