به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، اسدالله عباسی صبح امروز شنبه در جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان با تاکید بر اینکه قاچاق کالا و تفاوت ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی و نیمایی موجب شد که یارانههای تعیین شده به اهداف تعیینشده نرسد، افزود: موضوع آرد که به جای سفره مردم سر از جای دیگری درمیآورد موجب نارضایتی مردم شده که باید توسط اصناف، اتحادیهها و نهادهای نظارتی گزارش داده شود.
وی با گلایه از صفوف طولانی و تعطیلی برخی از نانواییها بر لزوم پرهیز از موازی کاری برای مبارزه با فساد تأکید و تصریح کرد: نباید به واسطه اقدامات سودجویانه برخی افراد آرامش مردم به ویژه دهکهای پایین جامعه سلب و سفره آنان کوچک شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به واردات روغن به میزان کافی از مرزهای جنوبی و شمالی، توزیع مناسب و اتصال حلقهها به یکدیگر برای تسهیل دسترسی مردم به اقلام مورد نیاز تاکید کرد.
وی با بیان اینکه هیچگونه کمبودی در تأمین آرد، روغن، مرغ، گوشت، تخم مرغ و دیگر اقلام مورد نیاز مردم در استان وجود ندارد، گفت: باید با نظارت جدی بر چرخه تولید تا توزیع، زمینه ایجاد نگرانی برای مردم برطرف شود.
عباسی با اشاره به تکلیف دولت سیزدهم برای هوشمندسازی یارانهها افزود: اراده دولت مردمی سیزدهم بر آناست تا جلوی قاچاق، رانت و فساد توسط فرصتطلبان گرفته و آرامش به مردم بازگردانده شود.
وی به اهمیت این جلسات در معیشت و اقتصاد اشاره کرد و گفت : هدف از تصویب برنامه ملی تقویت کسب و کار؛ معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی و نیز جلوگیری از پدیده شوم قاچاق کالا است.
استاندار و رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان در ادامه نقش منطقه آزاد انزلی و منطقه ویژه اقتصادی آستارا در رونق کسب و کار مرزنشینان را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: سهم اشتغال مرزنشینان در ایجاد ۳۰ هزار شغل برای افق ۱۴۰۱ باید توسط دستگاههای متولی اجرایی و نظارتی، تعیین و با جدیت دنبال شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر ضرورت نقشآفرینی حوزههای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات در ایجاد اشتغال، افزود: همه ما در قبال مردم مسئول هستیم و بایستی اقتصاد استان را رشد دهیم و موضوع مهم اشتغال با وجود قاچاق ، محقق نمیشود.
وی تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب مبنی بر برخورد جدی با مسئله قاچاق را یادآور شد و گفت: در خصوص مبارزه با قاچاق کالاهای اساسی و اولویتدار مرتبط با سلامت، دارو و غذا و مواد اولیه واحدهای تولیدی که به صورت مستقیم با ایجاد شغل ارتباط دارد، باید نظارتی دقیق صورت گیرد.
استاندار گیلان بر لزوم تقویت نظارتها و رصد جدی گلوگاههای ورود و خروج کالا و ایجاد شفافیت تأکیدکرد و گفت واردات کالاهای مشابه تولید داخل منجر به آسیب واحدهای تولیدی، اشتغال جوانان و انگیزه سرمایهگذاران میشود.
طی چندین روز اخیر برخی اقلام همچون روغن و شکر در بازار استان با کمبودهایی مواجه شده و با اعلام افزایش قیمت ماکارونی ، ماکارانی نیز در فروشگاههای زنجیره ای کمیاب شد و به گفته برخی از متصدیان فروشگاهها قرار است از امروز این محصول دوباره با قیمت های جدید در قفسه های آنها قرار بگیرد.
نظر شما